Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Αργεντινή – Κροατία 0-3

Μουντιάλ 2018: Αργεντινή – Κροατία  0-3
Η Κροατία υπέταξε με 0-3 την Αργεντινή και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ.

Ίσως η μεγαλύτερη νίκη ομάδος μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ. Η Κροατία υπέταξε με 0-3 την Αργεντινή και πήρε το πολύτιμο “τρίποντο” για την συνέχεια στους “16”.

Η Αργεντινή για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έπεισε, αποδέχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και μπήκε για τα καλά σε μπελάδες.

Το 0-1 έκανε ο Ρέμπιτσ στο 53′. Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, Καμπαγιέρο έκανε ένα τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον παίκτη της Κροατίας και εκείνος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Το 0-2 έκανε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτσ στο 80′. Ο Κροάτης μέσος κράτησε ωραία την μπάλα και με ένα φανταστικό σουτ έσβησε κάθε ελπίδα για της Αργεντινή για ισοφάριση.

Την χαριστική βολή στην ομάδα του Σαμπαόλι έδωσε ο Μπροζοβιτς 91′ με κοντινό πλασέ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Κροατίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

  • Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56′ Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68′ Ντιμπαλά), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54′ Ιγκουαΐν)
  • Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57′ Κράμαριτς), Μόνριτς, Πέρισιτς (83′ Κόβατσιτς), Μάντζουκιτς (90+3′ Κορλούκα)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments