Αθλητισμός

Μουντιαλικός παιχταράς έμεινε ελεύθερος απ’ την Άρσεναλ – Τι παίζει με Ελλάδα και ΑΕΚ

Μουντιαλικός παιχταράς έμεινε ελεύθερος απ’ την Άρσεναλ – Τι παίζει με Ελλάδα και ΑΕΚ
Έφυγε από την Άρσεναλ και το όνομά του ακούστηκε στην Ελλάδα.

Όταν τελειώσει το Μουντιάλ θα βγει ελεύθερος στην αγορά. Χωρίς να τον πιέζει ο χρόνος και με το βιογραφικό του αρκετά… βαρύ, ο Τζόελ Κάμπελ που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ δεν θα έχει πρόβλημα να βρει την επόμενη ομάδα του.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τα πήγαινε – έλα. Η μεταγραφή του στην Άρσεναλ έγινε με όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά σύντομα μετατράπηκε στον ποδοσφαιριστή που θα πήγαινε δανεικός κάθε σεζόν. Αυτή τη φορά, όμως, διεκδίκησε και κέρδισε την ελευθερία του.

Που κολλάνε όλα αυτά με τα… μέρη μας. Καταρχάς κολλάει παντού ο… Ολυμπιακός, όσον αφορά τον Τζόελ Κάμπελ, αφού στον Ολυμπιακό τον μάθαμε. Τότε που έκανε υπέροχες εμφανίσεις και είχε διακριθεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιοι ατζέντηδες τις τελευταίες μέρες επανέφεραν το όνομά του στο λιμάνι, αλλά δεν είδαν ανταπόκριση. Και από το λιμάνι πήγαν στο… Μαρούσι.

Εκεί που βρίσκονται τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήταν το επόμενο χτύπημά τους. Στην Ένωση φυσικά και το όνομα δεν ακούστηκε άσχημο. Ο Κοσταρικανός είναι παιχταράς και στην Ελλάδα θα έκανε… περίπατο. Όμως το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο. Τεράστιο για τα ελληνικά οικονομικά δεδομένα. Να περιμένει η ΑΕΚ αν θα παραμένει ελεύθερος μέχρι το φινάλε του καλοκαιριού; Δύσκολο. Είπαμε, είναι παιχταράς, παίζει στο Μουντιάλ και σίγουρα οι προτάσεις που θα έχει θα είναι αρκετές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συμβαίνει με τον Μιραλάς; – Η επιθυμία του για Ολυμπιακό και το «όχι» απ’ το λιμάνι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments