Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Υπέρ του 3% για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Πάνος Καμμένος: Υπέρ του 3% για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Ο Πάνος Καμμένος υπέρ του 3% για είσοδο των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών στην T.A.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τους ΑΝΕΛ, συζήτησαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με αφορμή τον «Κλεισθένη» και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ότι βλέπει θετικά την πρόταση για ελάχιστο ποσοστό 3%, για την είσοδο των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά τις έντονες αντιπαραθέσεις με την κυβέρνηση για το Σκοπιανό, με την απόφαση του αυτή ήρθε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χάσμα μεταξύ των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Καμμένος διεμήνυσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ παρότι η ψήφος είναι κατά συνείδηση, ότι – όπως και ο πρώην δήμαρχος Πάρου κ. Ραγκούσης είναι υπέρ του 3% – αυτό θα βοηθήσει στην κυβερνητική επιλογή της απλής αναλογικής και στην κυβερνησιμότητα δήμων και περιφερειών και θα επιδιωχθεί να γίνει αποδεκτό από τον αρμόδιο υπουργό.

Η θέση αυτή του κ. Καμμένου σημαίνει ότι εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ψηφίσουν την διάταξη αυτή, δεν θα περάσει από την Ολομέλεια της Βουλής, καθώς δεν το ψηφίζουν τα άλλα κόμματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments