Αθλητισμός

Πατάει κι άλλο γκάζι ο Γιαννακόπουλος – Αυτούς κλείνει, ποιος “παίζει” ακόμα για αντί – Σίνγκλετον

Πατάει κι άλλο γκάζι ο Γιαννακόπουλος – Αυτούς κλείνει, ποιος “παίζει” ακόμα για αντί – Σίνγκλετον
Ο Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει αχτύπητο τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν.

Πλησιάζοντας προς τα μέσα του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να διευθετήσει ορισμένες σημαντικές υποθέσεις, με κυρίαρχη την παραμονή του Νίκου Καλάθη, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους Στεφάν Λάσμε και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο τελευταίος υπέγραψε και ανακοινώθηκε την Τρίτη, ενισχύοντας τη θέση «3» και το ελληνικό στοιχείο στο «πράσινο» ρόστερ, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να συνεχίζουν ακάθεκτοι στην επιτέλεση του πλάνου τους εν όψει της νέας σεζόν.

Πλέον, η προσοχή όλων μεταφέρεται στην υπόθεση του Νίκου Παππά, η οποία παρουσιάζει διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Το κλίμα έχει αντιστραφεί και αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες είναι περισσότερο με την παραμονή του Έλληνα γκαρντ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο το θέμα θα κλείσει οριστικά από τη στιγμή που γίνουν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Τα υπάρχοντα δεδομένα δείχνουν πως πάμε για συμφωνία.

Πέραν της υπόθεσης Παππά, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να «τσεκάρουν» την αγορά αναζητώντας έναν παίκτη στη θέση «4», με ευρωπαϊκή εμπειρία και αξιόπιστο σουτ. Έχοντας διευθετήσει το μεγαλύτερο μέρος των ανοιχτών θεμάτων τους, στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να βιαστούν και θα εξετάσουν με προσοχή τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά, ή ό,τι νέο προκύψει στη συνέχεια, προτού καταλήξουν στον «εκλεκτό»…

Θυμίζουμε πως για τον Παναθηναϊκό έχει ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι και φέτος το όνομα του Οκάρο Ουάιτ. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει πολύ στο στυλ και στον τρόπο παιχνιδιού του Κρις Σίνγκλετον ο οποίος έχει προταθεί στους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα κίνηση από την πλευρά της ΚΑΕ.

O Οκάρο Ουάιτ είναι 26 χρονών, έχει ύψος 2.03 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στο ΝΒΑ.

Τα δύο τελευταία χρόνια βρέθηκε στους Μαϊάμι Χιτ έχοντας σε 41 ματς 2,9 πόντους κατά μέσο όρο και 2,3 ριμπάουντ. Τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε κάποιο ματς της postseason.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments