Πολιτισμός
pagenews.gr / Πολιτισμός / Lifeline Hellas: Φιλανθρωπικό δείπνο με στόχο την υποστήριξη των Μονάδων Νεογνών των Κρατικών Νοσοκομείων (pics)
Lifeline Hellas: Φιλανθρωπικό δείπνο με στόχο την υποστήριξη των  Μονάδων Νεογνών  των Κρατικών Νοσοκομείων (pics) | Pagenews.gr
Έπη Τρίμη 11 Ιουλίου 2018, 19:33 | ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19:35 11 Ιουλίου 2018, 19:35

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Saint George Lycabettus με αφορμή το διεθνές βραβείο που έλαβε το ξενοδοχείο για την καλύτερη θέα της Ευρώπης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων. Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε τους χορηγούς, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο κι αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.

Η κ. Έμη Τρίκαρδου μάς μίλησε για την σύνδεση της υπέροχης και βραβευμένης πανευρωπαϊκά, πλέον θέας του St. George Lycabettus με την υπεροχή τον ανθρώπων που βλέπουν τον «κόσμο» μέσα από την προσφορά.

Η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου καλωσόρισε τους παρεβρισκόμενους και εντυπωσίασε με τη ζεστή φιλοξενία της.

Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη εκθείασε το έργο του Lifeline Hellas το οποίο παρακολουθεί από την ίδρυση του και επεσήμανε πόσο σημαντικό από τουριστικής άποψης είναι για την χώρα μας το βραβείο του St. George Lycabettus. Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της “Artemide” η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης. Επίσης, οι παρευρησκόμενοι έλαβαν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder.

Τη βραδιά, «έντυσε» μουσικά ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης που μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Evritos, Estee Lauder, Domaine Glinavos.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν o γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη και την μητέρα της Δρ. Φανή Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση, η κα Ρόη Κωνσταντά, καθώς κι ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος.

Επίσης, παρευρέθησαν η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας στις ΗΠΑ Mrs. Deborah L. Wince – Smith, o υποστράτηγος Νικόλαος Χιόνης, η κ. Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, η τέως υπουργός τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η κ. Γέλη Αγγελοπούλου, η κ.Λούση Θεοδωροπούλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, ο κος και κα Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κ. Αρετή Αγγελίδου Στασινοπούλου, ο κος Νικόλας Καραγκιαούρης, η κ. Aurette Arkas, ο κος και κα Μαρμαρίδη, η κ. Ναλίτα Καρρέρ, η κ. Νίκη Παξιμαδάκη, η κ. Κατερίνα Γκαμηλιάρη, η κ. Μαρία Ψηφή και πολλοί άλλοι. Στόχος της όλης εκδήλωσης ήταν η εύρεση πόρων για την ενίσχυση του έργου της Life line Hellas.

Για όσους δε γνωρίζουν το φιλάνθρωπο έργο της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας θα θέλαμε συνοπτικά να πούμε πως ίδρυσε τον ανθρωπιστικό οργανισμό Lifeline το 1993, στο Λονδίνο και εν συνεχεία στην Αθήνα, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και στο Τορόντο τα οποία συνεργάζονται με το ίδρυμα της «Ίδρυμα Πριγκίπισσας Αικατερίνης» στο Βελιγράδι.

Θα ήθελα να κλείσω την όλη παρουσίαση λέγοντας μια φράση από τις πολλές της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας: » Οι άνθρωποι πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, αλλά μπορεί να μην εκτιμήσουν την δική σου βοήθεια. ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ»!

Ετικέτες: 


2018