Ελλάδα

Αγνοούμενοι φωτιά: Δείτε πού μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες

Αγνοούμενοι φωτιά: Δείτε πού μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες
Δείτε φωτογραφίες από τους αγνοούμενους.

Ώρες αγωνίας περνούν πολλοί κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής, αφού εκτός από τις υλικές καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι φωτιές, πολλοί άνθρωποι αγνοούνται.

Από χθες έχει τεθεί σε λειτουργία ηλεκτρονική βάση, στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες από τους δικούς τους ανθρώπους, που έχουν χάσει τα ίχνη τους.

Όσοι αναζητούν τους φίλους και συγγενείς τους,  έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα στοιχεία τους και τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://missingpeople.audax.gr/.

Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες αρκετών αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές, κάθε ηλικίας και φύλου.

Γρηγόρης Φύτρος και ο γιος του Ανδρέας

Ο Γρηγόρης Φύτρος και ο γιος του Ανδρέας επικοινώνησαν τελευταία φορά με τους δικούς τους ανθρώπους στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας. Από εκείνη την ώρα και έπειτα, τα ίχνη τους έχουν χαθεί.

Μέσω Facebook η κυρία Μαρία Μεγαγιάννη ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou. Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», έγραψε η κυρία Μεγαγιάνη.

Μιχάλης Πολυπόρτης

Έκκληση για τον εντοπισμό του θείου του κάνει και ο παραγωγός του Star, Ηλίας Φλωριώτης.

Πόπη Σιαπκαρά

Bρισκόταν στην περιοχή Μάτι όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά.

Πληροφορίες για τον αδερφό του που αγνοείται από χθες στη φωτιά στο Μάτι ζητά και ο Αντώνης Κάκαρης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές στη φωτιά στο ματι, αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία ας βοηθήσει», έγραψε o κ. Κάκαρης.

Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Έκκληση για τον αδερφό της, Παναγιώτη Χαμηλοθώρη απευθύνει μέσω facebook η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, που ζητά να μάθει πληροφορίες για όσους τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι.

«Αυτός εδώ είναι ο αδερφός μου και αγνοείται στην πυρκαγιά στο Μάτι παραπάνω από ένα 24ωρο! Όποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσει! Κοινοποιήστε το για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Ευχαριστώ…», έγραψε η κυρία Χαμηλοθώρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments