Πολιτική

Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΚΑΪ με φόντο την εθνική τραγωδία (vids)

Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΚΑΪ με φόντο την εθνική τραγωδία (vids)
Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της κυβέρνησης και του τηλεοπτικού σταθμού, ΣΚΑΪ.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της κυβέρνησης και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με φόντο την εθνική τραγωδία μετά τη φωτιά στην ανατολική Αττική.

Η αρχή της διαμάχης έγινε με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με τις σκέψεις για καρατομήσεις μετά τη φονική φωτιά στην Αττική.

Ακολούθησαν οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Πάνος Καμμένος “επιτέθηκε” στο δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε μέσω μιας ανάρτησής του στο twitter.

Το tweet του Πάνου Καμμένου

Η απάντηση του Πορτοσάλτε

Η απάντηση από τον δημοσιογράφο ήρθε μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού αλλά και με ένα tweet.

«Είναι πρωτοφανές ότι ο κ. Καμμένος ιδιοποιείται τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και είναι προφανές ότι δεν του ανήκουν, ο κ. Καμμένος είναι πολιτικός», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε, λέγοντας πως ο Πάνος Καμμένος, «όπως τα έφεραν τα πράγματα, στήριξε μια κυβέρνηση πολιτικών με φασιστική αντίληψη, αντιδημοκρατική πλήρως».

«Δεν του ανήκουν οι Ένοπλες Δυνάμεις όσο κι αν φοράει στολές παραλλαγής κάνοντας το τσίρκο» συμπλήρωσε, ανεβάζοντας τον τόνο της επίθεσής του στον υπουργό Άμυνας. Δεν υπήρξε ένα ελικόπτερο από αυτά που παίρνει και πιλοτάρει ο ίδιος ο κ. Καμμένος να πάει να φωτίσει τη θάλασσα την ώρα που κάποιοι πάλευαν να σώσουν ανθρώπους μέσα στο σκοτάδι, αναρωτήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Ας περιορίσει τον πανικό του ο κ. Καμμένος» είπε και χαρακτήρισε «τίτλο τιμής» την απόφαση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να κάνουν εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. «Είναι τίτλος τιμής το να αποκλείεται από την παρουσία πανικοβλημένων Συριζαίων και ΑΝΕΛιτών ο ΣΚΑΪ. Κύριε Καμμένε μου, κύριε Τσίπρα είναι τίτλος τιμής που δεν θα στέλνετε τους ανθρώπους σας εδώ», πρόσθεσε. Και κατέληξε: «Το ζήτημα είναι ότι έχουμε μικρούς και ανάξιους στη διακυβέρνηση της χώρας».

Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ από τους ΑΝΕΛ

Οι ΑΝΕΛ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ “κήρυξαν” εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θόδωρος Τουσουνίδης.

Χαρακτήρισε μάλιστα ανήθικο τον τηλεοπτικό σταθμό, κατηγορώντας τον πως επιχειρεί να καπηλευτεί την τραγωδία στην ανατολική Αττική.

«Την ώρα της ανείπωτης δυστυχίας, την ώρα που μετράμε ανθρώπινες απώλειες, τώρα που όλοι μαζί προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές, να μείνουμε όρθιοι και να συνεχίσουμε, κάποιοι επιλέγουν να υπονομεύουν και να καπηλεύονται τον πόνο και την τραγωδία μας. Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και όλα τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, δεν σέβονται, δεν πονάνε και προσπαθούν να καπηλευτούν την ανείπωτη δυστυχία μας και να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα όλοι μαζί και ενωμένοι να την αντιμετωπίσουμε», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν μάλιστα φτάνουν στο σημείο διακεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη τους, όπως ο κ. Πορτοσάλτε, να υπονομεύουν τον τιτάνιο αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της καταστροφής και των συνεπειών της, δεν μπορούμε να μένουμε σιωπηλοί.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της ανήθικης στάσης του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, τον εξαιρούμε από τις επιλογές μας ως μέσο ενημέρωσης. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καπηλεύεται τον πόνο μιας κοινωνίας και να εμπορεύεται την τραγωδία. Κανένας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα βρεθεί ξανά στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πλατό του συγκεκριμένου σταθμού.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το καλύτερο κοινό μας μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments