Πολιτική

Κουφοντίνας: Ξέσπασε on air η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του στις αγροτικές φυλακές

Κουφοντίνας: Ξέσπασε on air η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του στις αγροτικές φυλακές
Η Αλεξία Μπακογιάννη εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα για τη μεταφορά του Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Ξέσπασε από οργή η Αλεξία Μπακογιάννη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, όταν έμαθε για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα από την τηλεοπτική εκπομπή Magazino του ΣΚΑΪ. Ένα μήνυμα που απορρέει από την προσωπική τραγωδία που έζησε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, δηλαδή όταν ο πατέρας της, δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μπακογιάννης, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κατ’ αρχάς να σας πω ότι για μας όλους κι όταν λέω όλους εννοώ όλες τις οικογένειες των θυμάτων του κ. Κουφοντίνα προσωπικώς αλλά και της 17Ν συνολικά, αυτό έρχεται ως κερασάκι σε μία τούρτα των τριών τελευταίων χρόνων, όπου η μία απόκλιση απέναντι στους νεκρούς μας, έρχεται πάνω στην άλλη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ευρύτερη συμπεριφορά που έχει τη χαρά να απολαμβάνει ο κύριος Κουφοντίνας, είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή μένουν μέσα στις φυλακές μας παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος μεταπολεμικά, μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές.

Αυτό σημαίνει ότι όλη μέρα θα κάνει βόλτες, θα μπορεί να έχει κάποιες γεωργικές ασχολίες και θα πηγαίνει σε κάποια σπιτάκια να κοιμάται το βράδυ. Αυτό είναι. Και κρατάμε άλλους κι άλλους μέσα στις φυλακές για να στείλουμε τον μεγαλύτερο δολοφόνο που έχει υπάρξει ποτέ, που δεν έχει μετανιώσει ποτέ για τίποτα, στις αγροτικές φυλακές».

Δείτε το βίντεο:

Τόνισε επίσης πως αποζητά τη δίκαιη τιμωρία των τρομοκρατών και στο τέλος εξαπέλυσε σφοδρότατη προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Κάνοντας μια πολύ σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στον πρωθυπουργό, είπε:

«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από τότε που βγήκε αυτή η κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, που δεν στέκει ούτε λογικά ούτε συναισθηματικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments