Ζώδια

Επανασύνδεση: Προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη

Επανασύνδεση: Προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη
Επανασυνδέσεις Σχέσεων.

Κριός

Έχετε πραγματικά κολλήσει σε κάποια ανούσια θέματα, που μάλλον και έχουν εκνευρίσει τον άνθρωπο σας. Η πίεση φθείρει σίγουρα τα συναισθήματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις, θα έρθουν από τον οικονομικό σας κύκλο, και θα σας δώσουν λύσεις. Αυτήν την φορά κοιτάξτε να πράξετε σωστά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Οι επίμονες προσπάθειες που έχετε κάνει, θα φέρουν το ερωτικό αποτέλεσμα. Τώρα θα μπορείτε να είστε μόνιμα και καλά με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Αν δείξετε τους καλούς σας τρόπους, την θετική σας συμπεριφορά, στον πρώην σας, να είστε σίγουροι ότι θα το σκεφτεί πολύ και θα επιστρέψει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Η επανασύνδεση που ζητάτε, μπορεί να γίνει, αν και εσείς αποφασίσετε ότι θέλετε κάποια θέματα στον δύσκολο σας χαρακτήρα να τα διορθώσετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Όσα και να έχουν συμβεί, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, δεν είναι ακόμη αρκετά για να σας χωρίσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταλαιπωρείστε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Οι αστρολογικές όψεις των ημερών, θα ενισχύσουν τυχόν ερωτικές επανασυνδέσεις, που πρέπει όμως πρώτα να κλείσουν τις πόρτες στο παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός

Αυτήν την εποχή, όλα είναι στην ζωή σας σταματημένα! Ειδικά ο ερωτικός τομέας, είναι παντελώς ξεχασμένος από τότε που χωρίσατε για τελευταία φορά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Μην κάνετε ακόμη μια νέα σχέση, καθώς από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε ερωτικές επιστροφές, που θα σας αναστατώσουν και πάλι.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Αισθάνεστε ότι έχετε αδικήσει, τον σύντροφο σας με κάποιες ακραίες συμπεριφορές. Σαφώς και τώρα μπορείτε όλα να τα διορθώσετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Ταλαιπωρείστε από κάποια οικονομικά ζητήματα, που δεν σας αφήνουν να ορθώσετε την ζωή σας στον ερωτικό τομέα, όπως θα θέλατε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Υπάρχει ανησυχία μέσα στην καρδιά σας, για καταστάσεις που βλέπετε από την μεριά του ανθρώπου σας, που τον κρατούν ακόμη δέσμιο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments