Ζώδια

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου
Διαβάστε αναλυτικά.

Μόνο με ηθική και έννομα μέσα θα νιώσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αυτό είναι το πιο βαθύ μήνυμα του Σεπτέμβρη καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου ο Δίας στον Σκορπιό θα βρεθεί σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, μια όψη η οποία θα ασκεί την επιρροή της όλο το μήνα.

Τώρα γνωρίζετε ότι για να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας απαιτείται ειλικρίνεια, δύναμη και πάθος. Παίρνετε στα χέρια σας τον έλεγχο της ζωής σας, αγωνίζεστε με υπομονή και επιμονή για τις φιλοδοξίες σας, ίσως ακόμα και να συναντήσετε κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο το οποίο θα μετασχηματίσει σε βάθος τη ζωή σας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ερμής στην Παρθένο, το ζώδιο στο οποίο ο Ερμής είναι κυβερνήτης, σας χαρίζει διαύγεια πνεύματος καθώς τώρα δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και είστε περισσότερο παρατηρητικοί και ερευνητικοί. Φροντίστε μόνο να μην ασκείτε αυστηρή κριτική ή η ενασχόληση με τις λεπτομέρειες σας δημιουργήσει άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας κάνει περισσότερο σχολαστικούς, αγωνίζεστε να κάνετε μια νέα αρχή σε σχέση με την εργασία σας και την καθημερινότητά σας, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Ασχολείστε με την οργάνωση στη ζωή σας, θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η ενασχόληση με τις λεπτομέρειες και η αρνητική κριτική θα δημιουργήσουν αποδιοργάνωση στη ζωή σας.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό εντείνει το πάθος και τα συναισθήματα, κινείστε βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας προκειμένου να επιλέξετε αυτόν/ήν που μπορεί να ανταποκριθεί σε μια σοβαρή δέσμευση. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας είναι ακαταμάχητα αλλά μείνετε μακριά από τη ζήλια και την χειραγώγηση, θα καταστρέψουν στη στιγμή τα πάντα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στον Υδροχόο σας ωθεί να αγωνιστείτε για ένα όραμα, ένα ιδανικό, σας προτρέπει να σπάσετε τους κανόνες και να ξεφύγετε από τους περιορισμούς. Οι ενέργειές σας είναι πρωτότυπες αλλά και απρόβλεπτες, δεν μπορείτε να ανεχτείτε τώρα μια ανούσια και πληκτική ρουτίνα.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής στον Ζυγό εμποτίζει τις συζητήσεις σας με αρμονία και γοητεία, είστε τώρα διπλωματικοί και ανεκτικοί καθώς δεν θέλετε να κοντραριστείτε με τους άλλους. Στόχος σας είναι η δικαιοσύνη, σταθμίζετε τα πάντα προκειμένου να πάρετε μια σωστή απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι σκέφτεστε αντικειμενικά και ισορροπημένα.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στον Κριό σας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα, στηριζόμενοι στον ενθουσιασμό, την τόλμη και το πάθος σας. Έχετε αυτοπεποίθηση, γνωρίζετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το στόχο σας. Πιστεύετε στον εαυτό σας και τη δύναμή σας, δεν πρόκειται να αλλάξετε για κανέναν, είστε ο αληθινός εαυτός σας!

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments