Ζώδια

Ερμής στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Ερμής στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής στην Παρθένο;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, από τις 6 Σεπτεμβρίου ο ερχομός του Ερμή στην Παρθένο θα σας ωθήσει σε επαναπροσδιορισμούς επαγγελματικών στόχων. Τώρα θα φροντίσετε οι εργασιακές σας συνθήκες να είναι δημιουργικές, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις που σας ρίχνουν στην αδράνεια. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, ίσως να στραφεί άλλου το ενδιαφέρον σας. Οι αποφάσεις σας δε θα είναι παρορμητικές, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε πολύ καλά τις τελεσίδικες πράξεις σας. Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, οι συζητήσεις που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα εργαστείτε, τακτοποιείτε εκκρεμότητες, διεκπεραιώνετε ανοιχτά επαγγελματικά ζητήματα. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε υπέρ σας οικονομικές συμφωνίες, προχωρήστε σε ανάλογες διαπραγματεύσεις. Η επενδυτική σας σκέψη θα τοποθετήσει σωστά τα χρηματικά ποσά που έρχονται στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να τα αξιοποιήσετε και όχι να τα σπαταλήσετε. Βάζετε σε πρόγραμμα χρηματικές οφειλές και υποχρεώσεις, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Παίρνετε απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα, υποθέσεις και σχέσεις, που σας δημιουργούν αρνητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τις 6 Σεπτεμβρίου με τον ερχομό του Ερμή στην Παρθένο βάζετε προτεραιότητες, θα εστιάσετε σε συγκεκριμένους στόχους, η βασική σας κατεύθυνση θα είναι να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και ύστερα να ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία ή τη διασκέδαση σας. Συναισθηματικός θα είναι το τρόπος που θα προσεγγίσετε το ταίρι σας ή τους φίλους σας, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκφράσετε απόψεις και αισθήματα. Με αναλυτικές συζητήσεις λύνετε επίμαχα θέματα μέσα στη σχέση σας, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα μελλοντικά ζητήματα. Ο διπλωματικός τρόπος αντιμετώπισης σας δε θα αφήσει περιθώριο να σας πιέσουν, τις υποσχέσεις σας θα τις δώσετε με τρόπο ευέλικτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, από τις 6 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο, τώρα θα εστιάστε στην προσωπική σας σχέση, θα θελήσετε να προσφέρετε και να εισπράξετε ικανοποίηση, αγάπη και εκτίμηση. Ξεκαθαρίσματα θα επιδιώξετε, θα καταφέρετε να τερματίσετε οριστικά τις αρνητικές καταστάσεις, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, την φροντίδα σας θα προσφέρετε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γονείς ή αδέλφια. Απλόχερα θα δώσετε την αγάπη σας στα πρόσωπα που σας χρειάζονται, θα βρείτε εκτίμηση και αναγνώριση.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, από τις 6 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, στον αισθηματικό σας τομέα, συναντήσεις και συνομιλίες θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν σας. Οι εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης, αναθεωρείτε επαναπροσδιορίζετε και περνάτε σε αποφασιστικές ενέργειες. Γοργό ρυθμό θα έχουν και οι οικονομικές σας υποθέσεις, ετοιμαστείτε για κλείσιμο συμφωνιών, θα σας απασχολήσουν ζητήματα περί επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, είναι πολύ πιθανό να υπογράψετε συμβάσεις ή ακόμα και δάνεια. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε και να αποφασίσετε με σύνεση, η ανάγκη σας για σταθερότητα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, από τις 6 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σας, αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να καταλάβετε σε ποια σημεία πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Παρελθοντικά άτομα θα κάνουν την εμφάνιση τους, παλιές φιλίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο, πολύ πιθανό να σμίξετε και πάλι με πρόσωπο που οι συγκυρίες σας είχαν απομακρύνει. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε προτεραιότητες και επιθυμίες τόσο σε αισθηματικά θέματα, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας προσδοκίες. Τώρα τα σχέδια σας θα πατούν γερά στο έδαφος, εφικτά θα είναι τα όνειρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, από τις 6 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο, περνάτε σε επανεκτιμήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Τώρα ορθολογική θα είναι η αξιολόγηση τόσο των σχέσεων σας, όσο και των μακροπρόθεσμων προγραμματισμών σας. Θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε τα θετικά που ήρθαν στη ζωή σας, είτε αυτά αφορούν πρόσωπα, είτε τυχερά επαγγελματικά ανοίγματα. Θα νιώσετε αισιοδοξία και ικανοποίηση, τώρα αποβάλετε τον απαιτητικό τρόπο σκέψης. Στον αισθηματικό σας τομέα ισορροπία θα έχουν οι επαφές σας, θα καταφέρετε να περιορίσετε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας, με το ταίρι σας ίσως να ανοίξετε συζητήσεις περί μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, από τις 6 Σεπτεμβρίου με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο, αλλάζετε οπτική γωνία σχετικά με θέματα κοινωνικά αλλά και φιλικά. Δεν αποκλείεται να μπουν σε δοκιμασία οι σχέσεις σας, φιλικές, επαγγελματικές και αισθηματικές. Σε ιεραρχία θα βάλετε τα γνωστά και κοντινά σας πρόσωπα με κριτήριο τα αισθήματα που σας αποπνέουν. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, θα θελήσετε να διευρύνετε το κοινωνικό σας πλαίσιο, καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν. Εσείς οι μοναχικοί θα καταφέρετε να αποκτήσετε περισσότερους φίλους, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, ευνοϊκές εξελίξεις θα σας φέρει η εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο κυρίως σε θέματα που αφορούν την πνευματικότητα και την κοινωνικοποίηση σας. Θα έχετε δημιουργική σκέψη, προσιτή θα είναι η στάση σας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος γνωριμιών. Βασικό σας μέλημα θα είναι η μελλοντική σας εξέλιξη, περνάτε σε καινούργια σχέδια, οράματα, και προγραμματισμούς. Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα είστε καταρτισμένοι, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, θα έχουν θετική πορεία, κλείνουν τυχόν εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο θα αναδιοργανωθείτε και θα περάσετε σε πρακτικές μεθόδους προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας χωρίς άγχος. Η τακτική και ο προγραμματισμός σας θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας που ενδεχομένως να δημιουργηθεί. Αυτογνωσία και εσωτερική αναζήτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε να εξηγήσετε, και να δώσετε τελικά τις απαιτούμενε λύσεις σε θέματα που από καιρό σας δυσκολεύουν. Με ευγλωττία και σαφήνεια θα διατυπώσετε ιδέες και σκέψεις, αλλαγές θα φέρετε στο εργασιακό σας περιβάλλον, κάποιες προτάσεις σας θα γίνουν αποδεκτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση του Ερμή στην Παρθένο η σκέψη σας θα είναι ώριμη και ορθολογική. Σε επαγγελματικά θέματα θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα, η στάση σας θα είναι συνετή και προσγειωμένη. Προσοχή θα δώσετε στην επικοινωνιακή σας τακτική, σε χώρους εργασίας θα αποτρέψετε τις εντάσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν θα σας βάλει σε σκέψεις, αλλάζουν οι βλέψεις σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη συναισθηματική βουτιά στο βάθος των επιθυμιών σας προκειμένου να καταφέρετε να εντοπίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε και τι έχετε άμεση ανάγκη. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα θελήσετε να διαγράψετε το παρελθόν σας, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, από τις 6 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή να εμφανίζεται στην Παρθένο εκκρεμότητες που είχατε άφησε να αιωρούνται θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε στις εργασιακές σας υποθέσεις. Τώρα θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εργασία είχατε αφήσει στη μέση. Η οργανωτική σας ικανότητα θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε χωρίς καθυστερήσεις, συνέπεια θα δείξετε και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Τερματίζετε παρελθοντικά ζητήματα, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, ανανεώνετε τους στόχους σας. θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε χρόνο για φιλικές και κοινωνικές δραστηριότητες, η συμπεριφορά σας θα είναι προσιτή και εξωστρεφής.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments