Ζώδια

Ζώδια: Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πώς θα σας επηρεάσει

Ζώδια: Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πώς θα σας επηρεάσει
Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Ζώδια: Πάθος, έντονα συναισθήματα και μια άκρως ερωτική διάθεση σας χαρίζει από τις 9 Σεπτεμβρίου 2018 ως τις 31 Οκτωβρίου 2018 η Αφροδίτη στο έντονα συναισθηματικό Σκορπιό.

Γίνεστε πιο μυστηριώδεις και διαισθητικοί, γνωρίζετε ποιος είναι άξιος της καρδιάς σας και ποιος αναζητά σοβαρή δέσμευση ή όχι.

Κάνετε τώρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό τεχνάσματα για να αποκωδικοποιήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, χρησιμοποιείτε τον έλεγχο και τη χειραγώγηση για να επιβληθείτε στο σύντροφό σας, γίνεστε εκδικητικοί αν προδοθείτε και δύσκολα θα συγχωρήσετε.

Ζώδια: Διαβάστε την επιρροή της Αφροδίτης

  • ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να πάτε στα βαθιά με τον αγαπημένο σας, καθώς η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του πάθους, εντείνει τη λίμπιντό σας, αλλά και την ανάγκη σας για μια πιο οικεία σχέση. Αν είστε μόνοι, νιώθετε έτοιμοι για μια πιο σοβαρή σχέση, μια βαθιά ένωση σώματος και ψυχής που οδηγεί στη δέσμευση. Μπορεί να σας προσφερθεί μια ευκαιρία να συγχωνεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία με κάποιον.

  • ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το σύντροφό σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Τώρα είναι ακόμη πιο σημαντικό για σας να συνδεθείτε πιο στενά με τον αγαπημένο σας, ίσως μιλήσετε για δέσμευση. Αν είστε μόνοι, κάνετε ενδελεχή εξέταση των νέων γνωριμιών που έρχονται στη ζωή σας, αφού τώρα ενδιαφέρεστε μόνο για σοβαρές προτάσεις.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είχατε ανησυχίες στην επαγγελματική ή την καθημερινή σας ζωή, αυτές τώρα επιλύονται χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της εργασίας. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για την καλή φυσική σας κατάσταση, νιώθετε μια ευεξία στην καθημερινή ρουτίνα σας, έχετε παραγωγικότητα και αποδοτικότητα στην εργασία σας. Ίσως ασχοληθείτε με ένα αγαπημένο σας χόμπι ή πάτε σε ένα γυμναστήριο.

Η επιρροή της Αφροδίτης σε όλα τα ζώδια

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ετοιμαστείτε για έντονα πάθη, διασκέδαση και τολμηρές ερωτικές προτάσεις. Τα βλέμματα είναι πάνω σας, είστε μυστηριώδεις και φλογεροί, έτσι δεν αφήνετε ασυγκίνητο το αντίθετο φύλο. Αν είστε σε σχέση, ίσως ανακαλύψετε μια ριζική αλλαγή, αν ήσασταν σε μια αδιέξοδη σχέση και ήσασταν έτοιμοι να φύγετε.

  • ΛΕΩΝ

Απολαμβάνετε την οικογενειακή ευδαιμονία και τη γαλήνη στο σπίτι σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας χαρίζουν την υποστήριξή τους, νιώθετε πιο οικεία μεταξύ σας. Ίσως αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή απλά περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας και τους στενούς σας φίλους.

Η επιρροή της Αφροδίτης σε όλα τα ζώδια

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και χαρίζει πάθος στην επικοινωνία σας, έχετε εμπνευσμένες ιδέες που ξεσηκώνουν τους γύρω σας. Συζητάτε για τα νέα ενδιαφέροντά σας, δεν μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε και είστε ενήμεροι για τα κουτσομπολιά. Κάνετε καλή εντύπωση με την πειθώ και την ευγλωττία σας, είστε πιο ενθουσιώδεις με τους φίλους σας.

  • ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας, στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε πιο συνετοί και προσγειωμένοι στη διαχείριση των χρημάτων σας, η διαίσθησή σας, σας οδηγεί σε νέες πηγές εισοδήματος ή σε συνεργασίες που μπορούν να σας αποφέρουν κέρδη μακροπρόθεσμα. Βρίσκετε τρόπους για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα, τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξυπνάει από μέσα σας η έκσταση του πάθους, η αινιγματική και μυστηριώδης προσωπικότητά σας σαγηνεύει τα πλήθη καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει τη μερίδα του λέοντος στον έρωτα και το χρήμα. Αυξάνονται ο μαγνητισμός και η λάμψη σας, περνάτε ευχάριστα το χρόνο σας με τον αγαπημένο σας, η θετική σας ενέργεια προσελκύει πολλούς θαυμαστές γύρω σας.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, έρχεστε αντιμέτωποι με παλιά θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας, εξερευνάτε σε βάθος τον εαυτό σας και το σύντροφό σας. Τώρα νιώθετε δυνατοί να αποβάλετε τους φόβους και τις εμμονές του παρελθόντος, δεν αφήνετε τίποτα και κανέναν να σαμποτάρει την ευτυχία σας. Νικάτε τους παλιούς σας δαίμονες, αφήνετε πίσω σας κάποιες αρνητικές σκέψεις για το μέλλον σας.

Η επιρροή της Αφροδίτης σε όλα τα ζώδια

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ένα φιλικό και ομαδικό πνεύμα, χάρη στην Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας. Συνεργάζεστε γύρω από έναν εστιασμένο στόχο, ίσως σε ένα νέο εγχείρημα ή στο διαδίκτυο ή ακόμα και για ένα φιλανθρωπικό έργο. Είστε πιο κοινωνικοί, έχετε αρκετές προσκλήσεις για διασκέδαση ή ευκαιρίες για να συνεργαστείτε.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ετοιμαστείτε για βραβεία και μεγαλεία στην καριέρα σας. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιτυχία στη σταδιοδρομία σας, κάνετε σχέδια για κάτι μεγάλο που ενδεχομένως να σας φέρει δόξα και φήμη. Έρχεται μια σαρωτική ανάπτυξη και πρόοδος, που σας βοηθά να φτάσετε στη κορυφή. Όλοι αναγνωρίζουν τη δύναμή σας και την υπευθυνότητά σας.

  • ΙΧΘΥΣ

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με κάτι που διευρύνει τους ορίζοντές σας, ίσως με μια νέα γνώση ή μια νέα φιλοσοφία ή ακόμα και μια καυτή, ερωτική περιπέτεια, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Σας διακατέχει τώρα ένα πνεύμα αισιοδοξίας και επέκτασης, αναπτερώνονται οι ελπίδες σας στη ζωή και την αγάπη, ίσως πάτε ένα ταξίδι που θα μετασχηματίσει τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments