Ζώδια

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13/09/18)

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13/09/18)
Επανασυνδέσεις σχέσεων για όλα τα ζώδια.

Επανασυνδέσεις Σχέσεων: Αναλυτικά για τα 12 ζώδια.

Κριός

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να σταματήσετε αν ασχολείστε με το παρελθόν σας, που δεν έχει και την διάθεση για κάτι εκ νέου.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς σας, για κάτι νέο! Ίσως κάπου μέσα σας να υπάρχει η ελπίδα, ότι το παρελθόν θα σας θυμηθεί άμεσα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Έχετε κάνει πολλές και σημαντικές γνωριμίες, αυτό το διάστημα και μάλλον κάτι ιδιαίτερο έχει πιάσει την προσοχή σας. Σίγουρα οι εξελίξεις θα τρέξουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Αν έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλύτερα να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, και μέχρι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Αν υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα μέσα στην δουλειά σας, καλό θα ήταν να και εσάς σας αρέσει, να μην το καλλιεργήσετε εκείμεσα, αλλά κάπου έξω.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη δει και κάποια σημαντική κίνηση – δράση, από την μεριά του ανθρώπου σας, και το πώς θα ήθελε αυτή η σχέση σας, να εξελιχθεί.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Η μέρα έχει για εσάς πολύ τρέξιμο και άγχος! Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε κάποιο άτομο που έχετε καιρό να δείτε, ενώ ξέρετε ότι μεταξύ σας υπάρχει χημεία!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός

Όσο και να κάνετε πίσω, όσο και να υποχωρήσετε τελικά δεν θα γίνει κάτι, αν και ο σύντροφος σας, δεν θέλει να προσφέρει στον δεσμό σας, κάτι περισσότερο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Υπάρχει μια αγωνία, από την μεριά του συντρόφου σας, για το αν εσείς πραγματικά τον θέλετε ή απλά έχετε βρει σε αυτόν μια βολική κατάσταση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Κάποια νέα ή και συνάντηση, θα έχετε με ένα άτομο που στο παρελθόν, μοιραστήκατε κάποιες όμορφες στιγμές. Ευκαιρίες θα δοθούν σίγουρα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Ο χωρισμός για να γίνει οριστικός, θα πρέπει να έχουν και οι δύο συμφωνήσει σε αυτό. Στην δική σας την περίπτωση αυτό δεν έχει γίνει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Οι καινούργιες επαφές, που έχετε με κόσμο από τον χώρο της εργασίας σας, είναι αυτές που τώρα θα σας κάνουν και να βρείτε έναν νέο έρωτα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments