Ζώδια

Αστρολογία: Οι προβλέψεις 14-16/09/18 με τον Δία σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Αστρολογία: Οι προβλέψεις 14-16/09/18 με τον Δία σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Πώς μας επηρεάζει ο Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 14 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα και οι άλλες όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Πρωταγωνιστής στο τριήμερο αυτό είναι ο Ερμής, ο οποίος, μέσα από μια σειρά όψεων που σχηματίζει, ανακατεύει για τα καλά την πλανητική τράπουλα.

Για να εξασφαλίσουμε καλά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι τώρα προκύπτει.

Ο Ερμής σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Για αρχή έχουμε, την Παρασκευή, τον Ερμή να σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα.

Δημιουργείται έντονο κλίμα σύγχυσης στην καθημερινότητα σου, που θολώνει την κρίση σου σε μεγάλο βαθμό και κατά συνέπεια, σου είναι δύσκολο να αντιληφθείς που αρχίζει η αλήθεια και που σταματά το ψέμα.

Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με τους γύρω σου, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και σε πολύ απλές συζητήσεις.

Για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις, πρέπει να προσπαθείς να γίνεσαι εξαιρετικά σαφής και ξεκάθαρος σε όλες σου τις επικοινωνίες.

Ίσως ακόμα να αντιληφθείς πως σε κάποια πρόσωπα υπάρχει ένα είδος δόλου απέναντι στο πρόσωπό σου.

Γενικότερα τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης, γι’ αυτό χρειάζεται να δείχνεις μεγάλη προσοχή, κυρίως αν πρόκειται να υπογράψεις κάποια έγγραφα.

Σε τέτοια περίπτωση, να θυμάσαι πως πρέπει να ελέγχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα!

Γενικά, επειδή με την όψη αυτή το ψέμα είναι στην πρώτη γραμμή, καλό είναι να φιλτράρεις τόσο αυτά που λες, όσο και αυτά που ακούς.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Ωστόσο, την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει άλλες δύο όψεις ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ένα εξάγωνο με τον Δία.

Η σκέψη αρχικά γίνεται πιο βαθιά και πιο αναλυτική.

Αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να διερευνήσεις σε βάθος κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να ανακαλύψεις πράγματα που μπορεί να σε βοηθήσουν επί της ουσίας.

Κάτι που μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά και στην επόμενη εβδομάδα είναι οι ομαδικές δράσεις και η συλλογικότητα, που τώρα σου δίνουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Τόσο το κλίμα, όσο και η διάθεση σου, κινούνται μέσα στην αισιοδοξία κι έτσι είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά με τους γύρω σου, δίνοντας αλλά και εισπράττοντας θετική ενέργεια στις όποιες συζητήσεις ή συναλλαγές έχεις.

Τα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι ημέρες ευνοούν την κοινωνικότητα και τις επαφές και είναι πιθανό να υπάρξουν και ευκαιρίες που καλείσαι να εκμεταλλευτείς.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς Αιγόκερους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαήμερου, από την ημέρα του Σαββάτου και μέχρι και την Δευτέρα, το κλίμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικό και καλούνται να αξιοποιήσουν την κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο τους.

Ίσως κάνουν και μια καλή αρχή που ευνοεί τα όποια σχέδια σχετίζονται με τους επαγγελματικούς στόχους τους!

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments