Πολιτισμός

Positivity: Hμερίδα “Coaching Mastery Day” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Positivity: Hμερίδα “Coaching Mastery Day” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Positivity: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Coaching Mastery Day” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Positivity: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα “Coaching Mastery Day” που οργάνωσε ο βραβευμένος, διαπιστευμένος και καινοτόμος coach και επιχειρηματίας Άγγελος Δερλώπας στο Μέγαρο Μουσικής τη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ιδρυτή της Positivity, κ. Δερλώπα, o οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και στα δεδομένα για τον καταλυτικό ρόλο που παίζει η εμπέδωση της κουλτούρας του coaching.

Τη σκυτάλη πήραν οι κυρίες Βασιλειάδη & Χατζάκη για να παρουσιάσουν case studies.

Ακολούθησε Round table με υψηλά στελέχη της αγοράς και θέμα “Εφαρμογές και οφέλη του coaching στις επιχειρήσεις.Συμμετoχή : Γ.Πουλαράς, CEO Enesel- Π.Αντωνοπούλου Head of Business Training & Support Eurobank- Α.Αγγελίδης, Managing Director Mellon Contact Services.

Συντονισμός συζήτησης: Γ.Πίκουλας, Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης ραδιοφωνίας ΕΡΤ.

Και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή διπλωμάτων& την ομιλία της προσκεκλημένης μας ομιλήτριας Liz Hall, συγγραφέα και εκδότη του “Coaching at Work”.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε το νέο διετές πρόγραμμα φοίτηση ςστο coaching “Αdvanced Integrative Diploma in Professional Coaching Mastery”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεχωρίζει, για τρεις λόγους:

  • Δίνει στον σπουδαστή ολοκληρωμένη και σφαιρική τεχνική γνώση για τη μεθοδολογία, τις τεχνικές και τα εργαλεία του coaching, κι αυτό είναι χρήσιμο τόσο στον επαγγελματία coach, όσο και στον manager που θέλει να διαχειρίζεται τη δουλειά του και τους ανθρώπους του με μια προσέγγιση coaching.

    Ταυτόχρονα, εμπεριέχει όλη τη γνώση που χρειάζεται ένας coach για να μπορεί να κάνει τη δουλειά του με βάση τα διεθνή επαγγελματικά standardsγια το coaching.

  • Δίνει στον σπουδαστή την ευκαιρία τόσο να κτίσει θεωρητική γνώση όσο και να την εφαρμόσει πρακτικά μέσα σε peer coaching, εποπτεία, study groups, κλπ αποκτώντας έτσι πολύτιμη πρακτική εμπειρία και αυτοπεποίθηση
  • Μέσα από τα μαθήματα επιλογής, βοηθά τον επαγγελματία coach να επικεντρωθεί στα αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο (π.χ. business, career, mindfulness, diagnostics) αναπτύσσοντας, έτσι, μια εξειδίκευση, η οποία γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στο σημερινό σύνθετο περιβάλλον των επιχειρήσεων.

Ο Άγγελος Δερλώπας και η Pοsitivity μάς περιμένουν στα γραφεία τους στην Αγία Παρασκευή για να μας ενημερώσουν για τα προγράμματά τους, τρόπους συνεργασίας, δημιουργικής υποστήριξης των επιχειρηματικών ιδεών και των projects μας, αλλά και για να γνωρίσουμε από κοντά πώς μπορούμε να κάνουμε την επιχείρησή μας να θριαμβεύσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments