Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Δευτέρα (17/09/18)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Δευτέρα (17/09/18)
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους Δευτέρα (17/09/18).

Κριός

Πραγματικά θέλετε να πιστέψετε αυτό το άτομο ή να πάρετε αυτή την κατάσταση ως δεδομένη αλλά θα πρέπει να το διερευνήσετε περισσότερο. Σήμερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα υπάρχουν πολύ περισσότερα από όσα βλέπετε.

Ταύρος

Αν σήμερα δείτε κάτι (ή κάποιον) που θέλετε, το πιο πιθανό είναι ότι θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε ό,τι μπορείτε για να το επιδιώξετε. Δώστε λίγο χώρο στον εαυτό σας – και κάποιο χρόνο για να εξετάσει καλύτερα την κατάσταση.

Δίδυμοι

Είστε αρκετά έμπειροι για να κατανοήσετε τους άλλους σήμερα – τι υπάρχει στο μυαλό τους και πώς πραγματικά αισθάνονται. Είναι η καλύτερη στιγμή για να διερευνήσετε (και να εμβαθύνετε) κάθε είδους σχέση.

Καρκίνος

Τι σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε; Τώρα θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί αν θέλετε να μείνετε προσγειωμένοι. Είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αυτό το ερωτικό ζήτημα όταν αισθανθείτε πάλι ο εαυτός σας.

Λέων

Ήρθε η ώρα για να επαναπροσδιορίσετε τον όρο «εγωιστής». Βάλτε στην άκρη κάθε στοιχείο εγωισμού και βάλτε τον εαυτό σας στο επίκεντρο σε σχέση με αυτά που πιστεύετε, που μπορείτε να προσφέρετε – και με αυτά που θέλετε να πάρετε σαν αντάλλαγμα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μετά ανοιχτείτε στον έρωτα!

Παρθένος

Κάποιες φορές είναι εύκολο να σας διαφύγουν οι ερωτικές σπίθες. Οι ερωτικές σχέσεις σήμερα μοιάζουν λιγότερο με κεραυνούς και αστραπές και περισσότερο με κάτι που καίγεται αργά και λάμπει συνεχώς. Βάλτε τις προσδοκίες σας στην άκρη, ζήστε και αφεθείτε στον έρωτα!

Ζυγός

Σκέφτεστε αρκετά τα υλικά πράγματα – ίσως κάτι που θέλετε, ή κάποια δώρα που θέλετε να πάρετε σε κάποιον που σας αρέσει. Μην ξεχνάτε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Δημιουργήστε κάτι όμορφο και απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας.

Σκορπιός

Αν αποφασίσετε να δώσετε την προσοχή σας στον έρωτα τώρα – και πραγματικά να αφιερωθείτε ψυχή και σώμα στην αναζήτηση του – θα βρείτε νέο πάθος και υπέροχη έμπνευση. Κάντε κάτι εντελώς διαφορετικό για να μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι!

Τοξότης

Υπάρχει μια σοβαρή ανισορροπία ανάμεσα σε αυτό που νιώθετε στην καρδιά σας και σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Μέχρι να ξαναέρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα θα βοηθηθείτε μόνο από τη διαίσθησή σας. Επιστρέψτε στη Γη!

Αιγόκερως

Μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια για τον χαρακτήρα κάποιου εμφανίζεται ολοκάθαρα τώρα, κάτι που θα μπορούσε να είναι καλό ή καλό. Διατηρήστε την αντικειμενικότητά σας και ξεκαθαρίστε όλες τις επιπτώσεις που θα προκύψουν.

Υδροχόος

Ωραία – λοιπόν, δεν βρίσκεστε εκεί ακριβώς που θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Το να κάθεστε και να γκρινιάζετε για αυτό βέβαια δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με ειλικρίνεια την κατάσταση – και κάντε ένα σχέδιο δράσης!

Ιχθύες

Σας αρέσουν τα μυστήρια του έρωτα αλλά προς το παρόν είναι ζωτικής σημασίας να έχετε όλα τα δεδομένα ξεκάθαρα μπροστά σας. Αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να μάθετε, θα χρειαστεί να το ρωτήσετε. Αν δεν πάρετε μια ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να προχωρήσετε παραπέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments