Ζώδια

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18/09/18)

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18/09/18)
Επανασυνδέσεις σχέσεων για τα 12 ζώδια.

Επανασυνδέσεις σχέσεων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Τα άστρα σας δίνουν την πλήρη τους υποστήριξη, για να μπορέσετε να βγείτε από τον ερωτικό λαβύρινθο που πάλι έχετε βάλει τον εαυτό σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Μπορεί να έχετε κάνει αυτήν την εποχή, πολλές και ποιοτικές γνωριμίες, αλλά ακόμη το ιδανικό άτομο δεν το έχετε βρει! Θα έρθει!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Δεν έχετε εσείς κάνει ακόμη τα ξεκαθαρίσματα σας, για αυτήν την σχέση. Έχετε διάθεση για να διορθώσετε τις καταστάσεις, όχι να τις τερματίσετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Το ότι αυτήν την εποχή, είστε τελείως μόνοι σας ίσως να είναι και για το καλό σας. Πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εργασιακό σας τομέα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Από την νέα εβδομάδα και μέχρι τις αρχές του νέου μήνα, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας για να συζητήσετε πολλά πράματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται για το ζώδιο σας, και αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ο πρώην σας, που έχει μετανιώσει και θέλει να σας ξανα-κατακτήσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει μια κόντρα με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, αλλά από τα τέλη του μήνα όλα θα έρθουν και πάλι στο φυσιολογικό τους.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός

Οι μέρες έχουν πολλή εργασία και δρομολόγια! Αυτό για τους ελεύθερους ίσως και να φέρει κάποιες νέες γνωριμίες, που έχουν υποδομές για σχέση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Οι ατυχίες του παρελθόντος, δεν θα πρέπει να σας σταματούν. Αντιθέτως θα πρέπει να σας πεισμώνουν, καθώς υπάρχουν νέα πρόσωπα… στην επόμενη γωνία.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις στην δική σας την ζωή, έχουν πια πάρει την ανοδική πορεία και το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ψυχολογία σας, θα στρώσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Πολλά είναι τα θέματα που έχουν ανοίξει μέσα στον δεσμό σας, και πρέπει να βρείτε τις σωστές λύσεις από κοινού με το ταίρι σας.Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Είστε άκρως γενναιόδωροι με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που του δίνει χαρά και ασφάλεια δίπλα σας. Οι δεσμεύσεις πλησιάζουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments