Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νίκη μεν… κατσάδα δε από τον Δώνη

Παναθηναϊκός: Νίκη μεν… κατσάδα δε από τον Δώνη
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού, αλλά ο Δώνης είχε πολλά παράπονα από την εικόνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε ακόμη μια «τριάρα», έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν τόσο… ρόδινα στο μυαλό του Γιώργου Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» είχε αρκετά παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ασχέτως αν το τριφύλλι δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τους παίκτες του Λεβαδειακού.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Δώνης φρόντισε να εκφράσει τους προβληματισμούς του στους ποδοσφαιριστές του, μιλώντας τους στα αποδυτήρια, έχοντας δώσει… σήμα από τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Οι υποδείξεις του Δώνη προς τους παίκτες του στα αποδυτήρια αφορούσαν το παραπάνω κράτημα της μπάλας, το ανέβασμα των γραμμών και το περισσότερο ώριμο παιχνίδι. Στοιχεία που ο ίδιος δεν είδε να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο του ματς της Κυριακής.

Άπαντες άκουσαν αυτά που τους επεσήμανε ο κόουτς Δώνης και τα κράτησαν ενόψει της συνέχειας, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των περισσότερων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επεσήμαναν ότι η εικόνα του δευτέρου μέρους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments