Αθλητισμός

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η συγκίνηση του Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου (vid)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η συγκίνηση του Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου (vid)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Το κλίμα βάρυνε απότομα στη συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", όταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κλήθηκε να μιλήσει για τον αείμνηστο ηγέτη του Παναθηναϊκού.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” έγινε σε ευχάριστο κλίμα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η ατμόσφαιρα βάρυνε απότομα.

Ο “Ζοτς” δεν βούρκωσε, όπως στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ωστόσο δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για το γεγονός ότι έπρεπε να μιλήσει για τον άνθρωπο με τον οποίον πέρασε 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό…

“Σε όποιον άνθρωπο στην Ευρώπη και αν πεις την λέξη “Γιαννακόπουλος” θα σκεφτεί “Παναθηναϊκός”. Αυτός ο σεβασμός που κέρδισε είναι απίστευτος και πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του”, είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε την ομιλία του Ομπράντοβιτς στο 09:00 του κάτωθι video:

Φανερά συγκινημένος ήταν φυσικά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά στη μνήμη του πατέρα του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία εκπροσώπων από όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού απόψε στο ΟΑΚΑ.

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την Ευρωλίγκα που ενέταξε το τουρνουά στο καλεντάρι και τις ομάδες που αμέσως ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Τα έσοδα από το τουρνουά αλλά και από άλλες δράσεις φέτος θα πάνε στο ίδρυμα ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’, για να έρθουν κι άλλα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Έχω την ενημέρωση πως μετά από πολλά χρόνια θα βρεθούν στο ίδιο κτίριο οι άνθρωποι από όλα τα τμήματα. Αυτό θα έκανε τον πατέρα μου πολύ χαρούμενο, γιατί πάντα είχε ως όραμα έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν «πάγωσαν» οι ποινές του από την Ευρωλίγκα, είπε: «Ποτέ σε μια κόντρα δεν ευθύνεται η μία πλευρά. Πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές. Από την πλευρά μας κάποιες δράσεις θεωρήσαμε πως ξεπέρασαν τα όρια. Καθίσαμε, συζητήσαμε και προχωρήσαμε μπροστά για το καλό του αθλήματος και της διοργάνωσης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments