Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: Η κυβέρνηση να μην κρύβεται πίσω από αστερίσκους σχετικά με τη μεταφορά ακινήτων του δημοσίου στο υπερταμείο

Καραμέρος: Η κυβέρνηση να μην κρύβεται πίσω από αστερίσκους σχετικά με τη μεταφορά ακινήτων του δημοσίου στο υπερταμείο
Παρέμβαση έκανε ο Γιώργος Καραμέρος σχετικά με το ζήτημα εκχώρησης ακινήτων στο Υπερταμείο.

Στο ζήτημα εκχώρησης ακινήτων στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας βάσει υπουργικής απόφασης, παρενέβη με δήλωσή του ο Γιώργος Καραμέρος, επισημαίνοντας τα εξής:

«Η κυβέρνηση πρέπει τοποθετηθεί στο θέμα, ρητά, άμεσα και με σαφήνεια ώστε να μην υπάρχουν «σκιές» αυθαίρετης ή «εν κρυπτώ» εκχώρησης δημόσιας περιουσίας στις πόλεις μας. Δεν αρκούν οι διευκρινήσεις περί ελέγχων, εξαιρέσεων ή μνημονιακών υποχρεώσεων.

Η αυτοδιοίκηση και οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν, αφενός πώς διαμορφώθηκε ο κατάλογος και στη βάση ποιων στοιχείων, ενδεχόμενης μεταβίβασης στην ΕΤΑΔ ΑΕ και άρα στο Υπερταμείο, ακινήτων του δημοσίου και αφετέρου τι ισχύει σήμερα για τη δημόσια και κοινόχρηστη περιουσία της πόλης τους, κατηγορηματικά και χωρίς αστερίσκους».

Καραμέρος: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Μαρούσι

Tην υποψηφιότητά του για το δήμο Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος .

Αναλυτικότερα, είπε ότι θα είναι υποψήφιος με την προϋπόθεση να είναι ενωμένο το Μαρούσι και η παράταξη που θα αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης να αποτελείται όχι μόνο από νέους ανθρώπους, αλλά και από άτομα με εμπειρία χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος είπε:

«Όσοι είσαστε εδώ σήμερα γνωρίζετε ότι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η αγάπη μας για το Μαρούσι δεν μπορεί να μπει σε στεγανά.

Σας καλώ να περπατήσουμε την πόλη από αύριο, γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, ώστε τον Μάιο να μην έχουμε την αγωνία την εκλογική, αλλά το πώς θα προχωρήσουμε με το ενωμένο Μαρούσι στην επόμενή του μέρα.

Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σε αυτόν τον πολύ φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης, δεν έχουμε φανταχτερά μπάνερ γιατί θέλαμε εσείς να κάνετε το ξεκίνημα. Έχουμε αρκετές ημέρες και εβδομάδες μπροστά μας για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε γειτονιά, για να δούμε τις πραγματικές ανάγκες.

Απο σήμερα το βράδυ ξεκινάει ένα προσκλητήριο με τις κομματικές πεποιθήσεις στο συρτάρι και πιστέψτε με ότι όταν θα έχει κλείσει ο κύκλος του παλιού θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προϋποθέσεις με συνθήκες για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments