Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το στοίχημα με τον Ομάρ

Ολυμπιακός: Το στοίχημα με τον Ομάρ
Ο Ολυμπιακός θέλει να δει και πάλι τον παλιό καλό Ομάρ και ο Νορβηγός θέλει να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν αγωνιστικά.

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και πριν από ένα χρόνο οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του. Παρά το γεγονός πως δεν… γοήτευε με τις εμφανίσεις του.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ δεν είναι ο παίκτης των δύο πρώτων χρόνων στον Ολυμπιακό. Αλλά όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε για το πόσο πολύ επιθυμεί να επιστρέψει στα παλαιότερα στάνταρ του.

Όπως αναφέρει το “Sportime”, ο Ομάρ σε συζητήσεις με το στενό του οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, με τους οποίους είναι πιο κοντά, επισημαίνει πως πλέον έχει αφήσει πίσω όλα όσα τον ταλαιπώρησαν, τα δύο τελευταία χρόνια, τόσο ψυχολιγικά, όσο και σωματικά!

Ολα δείχνουν πως μπορεί να φτάσει στο πικ του, δίνοντας τα μέγιστα στον Ολυμπιακό για να εκπληρώσει τους στόχους του, αλλά και να ανεβάσει εκ νέου, την τιμή του, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του “Sportime”, είναι ένα στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν και αν συνεχίσει έτσι ο Ομάρ, δεν θα αργήσει να μπει ξανά στην… βιτρίνα για πώληση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments