Πολιτική

Σγουρίδης: Ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν

Σγουρίδης: Ο Καμμένος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν
"Η δική μας θέση είναι να μην υπάρχει Μακεδονία στην ονομασία της γειτονικής χώρας", είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ στην Θεσσαλονίκη, ερμήνευσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

«Ο Πρόεδρος άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν», είπε ο Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Real FM.

Στο ερώτημα αν θα φτάσουμε στον Μάρτιο είπε ότι “εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση υλοποιούμε την στάση μας δηλαδή να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση. Εμείς δεν θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής της ΝΔ. Δεν είπε ο εκπρόσωπος Τύπου ότι θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής”.

“Η δική μας θέση είναι να μην υπάρχει Μακεδονία στην ονομασία της γειτονικής χώρας. Αν η θέση της ΝΔ είναι αυτή τότε το συζητάμε. Να μας το πει όμως. Καμία πρόταση μομφής της ΝΔ δεν θα ψηφίσουμε γιατί η ΝΔ το κάνει για να ρίξει την κυβέρνηση”, κατέληξε ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

Καμμένος: Μένουμε μέχρι να έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

«Θα αποχωρήσουμε όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή» τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά την εισηγητική ομιλία του στο εθνικό συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει.

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» σημείωσε ο Π. Καμμένος.

Όπως επισήμανε η συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα μια «έντιμη και ανοιχτή συνεργασία».

«Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά», υπογράμμισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε :

«Ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας. Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία.

«Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία. Πολλοί »καμμενολόγοι» μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση. Από εδώ ξεκίνησε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές» σημείωσε.

Οι «τζάμπα μάγκες»

Σχολιάζοντας τα στελέχη του κόμματός του που διαφοροποιούνται από τη γραμμή των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος άσκησε δριμεία κριτική, κάνοντας λόγο για «μακεδονοκλάστες» και «τζάμπα μάγκες», οι οποίοι «έχουν πια τελειώσει».

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments