Lifestyle

Backstreet Boys: Επιστρέφουν και θα κάνουν περιοδεία (pics&vids)

Backstreet Boys: Επιστρέφουν και θα κάνουν περιοδεία (pics&vids)
Οι Βackstreet Boys είναι αμερικανικό μουσικό συγκρότημα.

Οι Backstreet Boys ήταν το αγαπημένο ανδρικό μουσικό συγκρότημα των κοριτσιών που μεγάλωσαν στα 90’s.

Το συγκρότημα είχε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα τις κοπέλες που εκείνη την δεκαετία ήταν έφηβες.

Σχεδόν όλες οι έφηβες των 90’s είχαν μια αφίσα του Νικ Κάρτερ στο δωμάτιο τους και δήλωναν παράφορα ερωτευμένες μαζί του. Όπως και με τα υπόλοιπα αγόρια του συγκροτήματος.

Η επιτυχία τους ήταν μεγάλη και σε όποιο μέρος του κόσμου έδιναν συναυλίες, το κοριτσίστικο κοινό παραληρούσε.

Ποιοι είναι οι Backstreet Boys

Οι Backstreet Boys είναι αμερικανικό μουσικό συγκρότημα, που ιδρύθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντας , το 1993.

Η μπάντα αποτελείται από τους Α.Τζ. ΜακΛίν, Χάουι Νδοροού, Νικ Κάρτερ, Κέβιν Ρίτσαρντσον και Μπράιαν Λίτρελ.

Το συγκρότημα έγινε διάσημο με τον πρώτο διεθνή δίσκο, Backstreet Boys (1996). Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το δεύτερο διεθνές άλμπουμ Backstreet’s Back (1997), και με τον πρώτο αμερικάνικο δίσκο οι παγκόσμιες επιτυχίες συνεχίστηκαν. Έγιναν σούπερσταρ με το τρίτο τους δίσκο Millenium (1999) και τον ακόλουθο δίσκο Black & Blue (2000).

Μετά από μια διετή παύση, ανασυγκροτήθηκαν και κυκλοφόρησαν τον δίσκο επανόδου Never Gone (2005). Μετά την ολοκλήρωση της Περιοδείας Never Gone το 2006, ο Ρίτσαρντσον αποχώρησε από την μπάντα λόγω προσωπικών επιδιώξεων . Η τετραμελής πλέον ομάδα κυκλοφόρησε τους δύο δίσκους: Unbreakable (2007) και This is Us (2009). Το 2012, ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ρίτσαρντσον στην ομάδα. Την επόμενη χρονιά εόρτασαν την 20η επέτειο τους με την κυκλοφορία του πρώτου ανεξάρτητου δίσκου, In a World Like This (2013). Παράλληλα, κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα, με τίτλο Backstreet Boys: Δείξτε τους τι αξίζετε τον Ιανουάριο του 2015.[4]

Οι Backstreet Boys έχουν περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκόσμια, είναι μπεστ σέλερ αντρική μπάντα και μεταξύ των μπεστ σέλερ μουσικών καλλιτεχνών παγκοσμίως.Από το Σαντ, είναι οι πρώτοι που οι εννέα δίσκοι τους έφτασαν στο τοπ 10 του Billboard 200 .

Οι επιτυχίες συνεχίζονται. Το 2013 ο δίσκος In A World Like This έφτασε τους τοπ 5. Η ομάδα έχει το αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ από την 22 Απριλίου 2013.

Οι Backstreet Boys ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου άλμπουμ και μια παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2019.

Το άλμπουμ «DNA» θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 25 Ιανουαρίου, αλλά σήμερα το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Chances», το οποίο έγραψαν οι Shawn Mendes και Ryan Tedder.

«Το ταξίδι συνεχίζεται με εμάς και υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη να κάνουμε. Ζούμε το επόμενο κεφάλαιο που δεν έχει ειπωθεί ακόμη κι αυτό είναι συναρπαστικό», δήλωσε ο Brian Littrell, μέλος του συγκροτήματος. Ο Kevin Richardson είπε σχετικά με το νέο τραγούδι πως περιλαμβάνει «όλες τις επιρροές και τα στιλ σε ένα κομμάτι».

«Αυτά τα τραγούδια αντιπροσωπεύουν τέλεια το ποιοι είμαστε ο καθένας ξεχωριστά και ποιοι είμαστε μαζί σαν συγκρότημα. Είναι το DNA μας. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments