Αυτοκίνητο

Jeep: Αποκάλυψε το νέο Wrangler και Renegade (pics)

Jeep: Αποκάλυψε το νέο Wrangler και Renegade (pics)
H Jeep αποκάλυψε το νέο Wrangler, καθώς και το ανανεωμένο Jeep Renegade.

Στην έκθεση “Αυτοκίνηση 2018” η Jeep αποκάλυψε το νέο Wrangler, καθώς και το ανανεωμένο Jeep Renegade.

Βλέποντας το Wrangler, διαπιστώνουμε ότι παραμένει σταθερό στον αυθεντικό σχεδιασμό και ενσωματώνει στοιχεία που του προσδίδουν έντονο στυλ για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Το μοντέλο προσφέρεται για πρώτη φορά με τον Multijet II πετρελαιοκινητήρα 2.2 λίτρων, που αποδίδει 200 ίππους, ενώ αναμένονται και οι εκδόσεις με το 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 272 ίππων.

Από την άλλη το νέο Jeep Renegade εντυπωσίασε τους επισκέπτες καθώς η γκάμα του έχει εμπλουτιστεί με ολοκαίνουργιους κινητήρες βενζίνης ενός λίτρου που αποδίδει 120 ίππους και τον 1,3λιτρο κινητήρα με τους 150 και 180 ίππους αντίστοιχα οι οποίοι πλαισιώνονται από τις ανανεωμένες diesel επιλογές του μοντέλου στα 1.6 (120 ίπποι) και 2λιτρο (140 και 170 ίππους).

Τα Full LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και τα εντυπωσιακά Halo LED φώτα ημέρας, αποτελούν τη νέα οπτική υπογραφή του Renegade.

Στο σαλόνι, βρίσκουμε ακόμα πιο ποιοτικά υλικά και περισσότερες έξυπνες λύσεις αποθήκευσης και συνδεσιμότητας, ενώ οι καινούργιες μονάδες Infotainment 7 και 8.4 ιντσών με ενσωμάτωση Apple CarPlay και Android Auto, προσφέρει αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης και μία πανδαισία real-time πληροφόρησης για τον οδηγό και τους επιβάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments