Πολιτισμός

“Χτυποκάρδια στο θρανίο”: Το remake της ταινίας δια χειρός Λάκη Λαζόπουλου – Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το “παρών”;

“Χτυποκάρδια στο θρανίο”: Το remake της  ταινίας δια χειρός  Λάκη Λαζόπουλου – Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το “παρών”;
Το pagenews.gr στην πρεμιέρα της παράστασης "Χτυποκάρδια στο θρανίο".

Χτυποκάρδια στο θρανίο: Στο θέατρο Ήβη ήμασταν καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα. Σίγουρα διέρρευσαν στα ΜΜΕ φωτογραφίες επωνύμων και κουτσομπολιά. Σας βεβαιώ πως πράγματι όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz παρευρέθηκαν, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας καλωσόρισαν με το πιο θερμό χαμόγελό τους, τους celebrities που θέλησαν να παρακολουθήσουν το νέο τους εγχείρημα.

Είναι γεγονός πως επήλθε συμφιλίωση μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και της Μιμής Ντενίση και βέβαια όλο αυτό επισφραγίστηκε με αγκαλιές και χαμόγελα.

Η Μαρία Κορινθίου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον για την ξανθιά της κόμη καθώς ο ρόλος της ως Βουγιουκλάκη επιβάλλει το ξανθό μαλλί. Είναι γνωστό άλλωστε πως θα συμμετάσχει στη « νεράιδα και το παλικάρι», στην οποία η ηθοποιός θα υποδυθεί το «Κατερινιώ».

Μεταξύ πολλών καλεσμένων ξεχωρίσαμε:

Τον Παναγιώτη Πετράκη, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, το Γιώργο Λιάγκα, την Τζώρτζια Συρίχα, τη Μιμή Ντενίση, το Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο με την Κιμ Κίλιαν, το Γιώργο Λιάγκα, τον Κώστα Σπυρόπουλο με τη Χριστίνα Πολίτη, τη Σάσα Σταμάτη, τον Αντώνη Λουδάρο, τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με την ανιψιά του, το Τζώνη Καλημέρη, τη Χριστίνα Κοντοβά, την Αλίκη Κατσαβού, την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Άννα Αδριανού, το Μέμο Μπεγνή, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη Ματθίλδη Μαγγείρα, το Γιάννη Σκουλά, το Χάρη Ρώμα, την Κατερίνα Τσάβαλου με το σύζυγό της, το Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Άνθιμο Ανανιάδη, το Χρήστο Νέζο, το διευθυντή του περιοδικού ΟΚ, Νίκο Γεωργιάδη , τον Πάνο Κατσαρίδη , τον Τάσο Παλαντζίδη, τον Αλέξη Γεωργούλη, τη Σοφία Πανάγου, Μιχάλη Ρέππα, μαζί με το Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

Την παράσταση στο φουαγιέ του θεάτρου, έκλεψε ο μικρός Φοίβος που ήταν στο καρότσι του μαζί με τη μαμά του Αλίκη Κατσαβού.

Ακολουθεί η κριτική της παράστασης

Στην παράσταση συμμετέχουν: Στο ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη η Κατερίνα Γερονικολού και στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Ορέστης Τζιόβας. Σε ρόλους έκπληξη οι θρύλοι του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού, Νίκος Γαλανός και ο Κώστας Βουτσάς! Μαζί τους, η Σοφία Βογιατζάκη και η Νίκη Παλληκαράκη.

Η όλη παράσταση ήταν εκπληκτική τόσο από πλευράς σκηνοθεσίας όσο και σκηνικών ευρημάτων. Είναι εμφανές πως ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε όλη του την ενέργεια και το αστέρευτο ταλέντο του.

Η Κατερίνα Γερονικολού ομολογώ πως μου άρεσε περισσότερο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν τσαχπίνα, σπιρτόζα και βέβαια πολύ ψύχραιμη για περίπου 20’ που έπαιζε με ανοιχτό φερμουάρ λόγω ατυχήματος.

Τι να πει κανείς για τη Μάρω Κοντού και τον Κώστα Βουτσά; Αιώνιοι έφηβοι και επί σκηνής εξαιρετικοί για το χιούμορ και τη χημεία τους. Ο Ορέστης Τζιόβας, επίσης, πολύ καλός στο ρόλο του αείμνηστου Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Οι γονείς της Λίζας Νίκη Παλληκαράκη και Νίκος Γαλανός πραγματικά έδωσαν ρέστα! Η Σοφία Βογιατζάκη έχει το ταλέντο να είναι πληθωρική επί σκηνής και βέβαια προσέφερε απέραντο γέλιο. Όσο για το ρόλο του Γιώργου Κωνσταντίνου είχε την ευφυή ιδέα ο Λάκης Λαζόπουλος να μην τον μιμηθεί ο αντικαταστάτης του.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου του Αλέκου Σακελάριου με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και οι πρωταγωνιστές, δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια από τους καλεσμένους που απόλαυσαν την ιστορία της Λίζας Πετροβασίλη που όλοι έχουμε αγαπήσει από την ερμηνεία της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Να πάτε να δείτε την εν λόγω παράσταση θα σας αρέσει πολύ, άλλωστε είναι sold out.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments