Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Ξυλοδαρμός ντελιβερά: Επίθεση στο κατάστημα εργοδότη που ξυλοκόπησε διανομέα

Θεσσαλονίκη – Ξυλοδαρμός ντελιβερά: Επίθεση στο κατάστημα εργοδότη που ξυλοκόπησε διανομέα
Θεσσαλονίκη - Ξυλοδαρμός ντελιβερά: Δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία του υγειονομικού καταστήματος.

Θεσσαλονίκη Ξυλοδαρμός ντελιβερά: Επίθεση από άγνωστους δέχτηκε το κατάστημα του εργοδότη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό πρώην εργαζομένου του, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο έσπασαν τη τζαμαρία του υγειονομικού καταστήματος και αφού έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν.

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.

Για αύριο είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία, του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη κατόπιν μήνυσης του 36χρονου διανομέα για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, τα μέλη της οποίας καλούν αύριο το πρωί σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους και πορεία προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενόψει της δίκης.

Στην καταγγελία της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς περάσαμε από την εποχή του εκφοβισμού εργαζομένων στην εποχή ξυλοδαρμού τους σαν να είναι δούλοι».

Το περιστατικό είναι το δεύτερο και πλέον άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταφορέα από το αφεντικό του με τη χρήση σιδερογροθιάς.

Ο διανομέας μια μέρα ενημέρωσε τον εργοδότη του ότι δεν θα εργαστεί λόγω ασθένειας. Ο εργοδότης, με μηνύματα από την Ελβετία, τον απειλούσε με χυδαίες ύβρεις, εξαιτίας των οποίων και αποχώρησε από τη δουλειά.

Όταν δε τυχαία συναντήθηκαν εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος, ο εργοδότης χτύπησε με αγριότητα τον πρώην υπάλληλό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments