Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (14/12/18).

ζώδια σήμερα Κριός .

Η εβδομάδα σας ήταν αρκετά κοπιαστική, αγαπητοί Κριοί. Μήπως να αρχίσετε την ξεκούραση από σήμερα, προκειμένου να αποβάλετε μέρος της έντασής σας; Η ευαίσθητη Σελήνη συμπράττει με τον εύπλαστο Ποσειδώνα στον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Θα είναι ιδανική μια συνεδρία γιόγκα αντί ενός πολύβουου πάρτυ. Το ζητούμενό σας θα είναι να χωθείτε στις πυτζάμες σας το συντομότερο δυνατόν!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Με ποιους θα χαλαρώσετε αν όχι με τους φίλους σας, αγαπητοί Ταύροι; Η συνάντηση αίσιας ροής της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας των συμπράξεων, βαθαίνει τη διάθεσή σας να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο!

Δεν χρειάζεστε να γνωρίζεστε χρόνια με κάποιους, για να συζητήσετε άνετα και αποκαλυπτικά… Κατ’ ακρίβεια, είναι πιο εύκολο να ανοιχτείτε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στον στενό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να μιλήσετε, μπορείτε να είστε άριστοι ακροατές

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η υπευθυνότητα μπορεί να σας κουράσει κάπως σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Κοιτάξτε για λίγο πέρα από τα καθήκοντα, για να σκεφτείτε το μέλλον που θέλετε να στήσετε. Η συνάντηση της Σελήνης με τον οραματιστή Ποσειδώνα στον 10ο Οίκο σας των μακροχρόνιων σχεδίων, θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά σας ζητούμενα και σε όσα δεν αξίζει να παλεύετε τόσο σκληρά. Το αναλυτικό σας ταλέντο μπορεί να αποδειχθεί εργαλείο, προκειμένου να ξεπεράσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις…

Τολμήστε να κάνετε αυτά τα ξεκαθαρίσματα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην περιορίζετε τη φαντασία σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Σήμερα πρέπει να οραματιστείτε τα σπουδαία σας σχέδια, ακόμα κι αν θεωρείτε ότι δεν είστε απόλυτα έτοιμοι. Η Σελήνη και ο εφευρετικός Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται στον 9ο Οίκο σας της έμπνευσης και της περιπέτειας. Βάλτε ενέργεια και πάθος σε όσα ονειρεύεστε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πού θέλετε να βρεθείτε για να κάνετε διακοπές; Αν ερευνήσετε το κόστος – έστω και για πλάκα – μπορεί να είστε εκεί πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεστε!

ζώδια σήμερα Λέων

Κάτι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας, αγαπητοί Λέοντες; Η μέρα είναι ιδανική για να διαπεράσετε επιτέλους την επιφάνεια των συναισθημάτων σας. Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στον μεταφυσικό 8ο Οίκο σας, οξύνοντας ανέλπιστα τη διαίσθησή σας. Ποιο άτομο είναι απόλυτα έμπιστο – και ποιο άλλο βρίσκεται στον ίδιο χώρο που επιλέγετε για την εξομολόγησή σας; Ίσως οι φαινομενικές «συμπτώσεις» να είναι το σκηνικό που έχετε ανάγκη… Να ξέρετε ότι αξίζει να διερευνήσετε περισσότερο την περίπτωση, αν ολοκληρώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην αναλυτική και την ψυχαγωγική πλευρά σας, αγαπητοί Παρθένοι; Αυτό οφείλεται στην προσέγγιση της κατανοητικής Σελήνης και του Ποσειδώνα, στον τομέα των σχέσεών σας! Αν λαχταράτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα ιδιαίτερο άτομο, επικεντρωθείτε σε αυτό και όχι στις εκκρεμότητές σας. Μπείτε για λίγο στα «παπούτσια» του άλλου, ακόμα κι αν φορά αθλητικά ενώ εσείς προτιμάτε τις γόβες στιλέτο… Παραμερίστε τις επικριτικές σας σκέψεις και αρκεστείτε στο να νιώσετε!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Χρειάζεστε κίνητρο για να επιστρέψετε στην ευημερία σας, αγαπητοί Ζυγοί; Σήμερα θα σας δοθεί το πνευματικό έναυσμα, με τον συντονισμό της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 6ο Οίκο σας της υγείας. Μήπως έχετε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη; Αν θέλετε να ξεπεράσετε κάποιες συνήθειες που βλάπτουν την καθημερινότητά σας, προχωρήστε ακάθεκτοι. Να είστε ειλικρινείς με τις ανάγκες σας και να κάνετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας. Η ορθότερη διατροφή, η τακτική άσκηση και η προσωπική σας περιποίηση θα γίνουν εξαιρετικά ευχάριστες διεργασίες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσγειωθείτε για να μην παρασυρθείτε, αγαπητοί Σκορπιοί! Προσέξτε σήμερα τις ορμητικές ρομαντικές δονήσεις, γιατί η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση για ένα ραντεβού ή την «τυχαία» άφιξή σας εκεί που θα βρίσκεται το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε δεσμευμένοι, φορέστε τον καλύτερο εαυτό σας και αφήστε το ταίρι σας να σας γεμίσει κομπλιμέντα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια, αγαπητοί Τοξότες! Η ευαίσθητη Σελήνη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται σήμερα στους Ιχθύες και τον οικιακό τομέα σας. Παρά την ανεξάρτητη φύση σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να συμπορευτείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα συναισθήματα και η νοσταλγική διάθεση μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Παράλληλα, φροντίστε τον χώρο σας και προετοιμάστε τον για τις γιορτές. Η διακόσμηση και λίγες ευαίσθητες πινελιές, θα τον μετατρέψουν στο προσωπικό σας καταφύγιο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πώς σκοπεύετε να περάσετε το βράδυ σας, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η γλυκιά συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό σας τομέα, σας συμβουλεύει να επιλέξετε χαλαρωτικούς και τρυφερούς τόνους. Δεν πρόκειται να παρασυρθείτε έξω από τη βολή σας, όσο κι αν προσπαθήσουν τα φιλικά σας άτομα. Προτιμήστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με τη συντροφιά τους, με διάθεση θαλπωρής και ευαισθησίας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Πολλοί δρόμοι οδηγούν στην ευμάρεια και δεν περιλαμβάνουν όλοι βασανιστικές διεργασίες, αγαπητοί Υδροχόοι! Η σημερινή ισχυρή σύμπραξη της διαισθητικής Σελήνης με τον περήφανο Ποσειδώνα, θα ενεργοποιήσει τον τομέα σας των χρημάτων. Αν θέλετε μια πιο καλή εισροή χρημάτων, ένα σπιτικό ή εργασιακή ικανοποίηση, πρέπει να τα οραματιστείτε πιο δημιουργικά.

Σιγάστε την επικριτική σκέψη σας και ρωτήστε τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε. Το πρώτο βήμα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, είναι να τα κατανοήσετε και να τα αποδεχθείτε…

Μετά οι συγκυρίες θα φροντίσουν να τα βάλετε σε κίνηση!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και όχι τα κοπάδια, αγαπητοί Ιχθύες! Η σημερινή σύμπραξη της ευαίσθητης Σελήνης με τον συγκυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε.

Δεν είναι πάντα εύκολο να εξωτερικεύετε την περίπλοκη προσωπική σας πτυχή των καταστάσεων… Ωστόσο, θα ανταμειφθείτε περισσότερο αν την πείτε από το να την κρύβετε. Όσο περισσότερα από τον εαυτό σας καταθέτετε, τόσο πιο δυναμικά και με ενθουσιασμό θα ανταποκρίνονται και οι άλλοι.

Αν δεν τα πάτε καλά με τα λόγια, εκφραστείτε με μουσική ή χορό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments