Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (16/12/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (16/12/18)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (16/12/18).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 34. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Λόγια μπερδεμένα – Επισκέψεις – Οικονομική αφθονία

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Υπάρχουν κάποια ξεσπάσματα και εντάσεις, από την μεριά σας, προς τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει ότι έχετε προβλήματα άμεσα να λύσετε.

Ταύρος

Μέσα στην οικογένεια σας έχουν δημιουργηθεί κάποια θέματα, που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε. Σίγουρα θα πρέπει και τώρα, να παραμερίσετε τους εγωισμούς.

Δίδυμοι

Η αγωνία σας, θα πάρει τέλος καθώς ο άνθρωπος που αγαπάτε, κάνει τώρα ότι μπορεί, για να κλείσει τους παλιούς του λογαριασμούς και να έρθει πιο κοντά σας.

Καρκίνος

Δεν έχετε διάθεση και χρόνο για να ασχοληθείτε με άτομα, που θέλουν να περάσουν μόνο την ώρα τους, αισθηματικά! Είστε έμπειροι και ξέρετε τι να αποφύγετε.

Λέων

Έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο μια νέα προσωπικότητα, που δεν έχετε ακόμη δείξει κάτι σημαντικό! Ίσως και να χρειάζεται χρόνο, για να ξεκλειδώσει τα μυστικά της.

Παρθένος

Οι παράλληλες σχέσεις, μέσα στις οποίες έχετε μπλέξει, δεν είναι αυτό που ονειρεύεστε, αλλά συμβαίνει. Είναι στο δικό σας χέρι, για να πάρετε αποφάσεις ζωής.

Ζυγός

Οργανώστε από τώρα τις γιορτές και τα προγράμματα σας, καθώς και ο άνθρωπο σας, ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις που θα σας γοητεύσουν πολύ!

Σκορπιός

Αποφύγετε μέσα σε χώρους εργασίας, να ερωτοτροπείτε καθώς ήδη μάτια έχουν πιάσει την ιδιαίτερη αυτήν κινητικότητα. Καλύτερα σε κάποιον άλλο τρίτο χώρο.

Τοξότης

Έχετε πραγματικά δώσει τον καλύτερο σας εαυτό για αυτήν την σχέση, και μάλλον τώρα το ταίρι σας, είναι καθόλα έτοιμο, για να σας μιλήσει πιο αποφασιστικά.

Αιγόκερως

Με τόσο καλή διάθεση που έχετε σίγουρα δεν θα βρείτε τίποτα να σας ενοχλεί γύρω σας! Ακόμη και τα παλιά τα έχετε εύκολα προσπεράσει.

Υδροχόος

Ακούτε τα πάντα, και κρατάτε μόνο αυτό που αξίζει. Με τις νέες γνωριμίες που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα, σίγουρα κάτι θα δελεάσει την καρδιά σας.

Ιχθείς

Η πορεία σας, είναι μόνο καλή. Αυτό είναι και κάτι που τώρα μπορεί να σας δώσει και έναν πιο καθαρό τρόπο σκέψης, για την ζωή σας γενικότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments