Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (20/12/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (20/12/18)
Ζώδια για ελεύθερους - Αναλυτικές προβλέψεις.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (20/12/18).

Ζώδια Κριός

Πριν ενώσετε τη ζωή σας με τη ζωή κάποιου άλλου απαιτείται να σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες. Δεν πάτε για ψώνια στο σούπερ-μάρκετ χωρίς λίστα!

Οπότε, καλό θα ήταν να κάτσετε κάτω και να καταγράψετε τις επιθυμίες σας – και τους παράγοντες που θα σας αποθάρρυναν. Να είστε ειλικρινείς και σχολαστικοί.

Ζώδια Ταύρος

Μπορεί να αισθάνεστε άσχημα όταν βλέπετε ότι ο έρωτας σας προσπερνάει. Ο καθένας από εμάς έχει νιώσει έτσι κάποια στιγμή στη ζωή του. Ωστόσο, τώρα, το να βουλιάζετε στην οργή δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι. Κρατηθείτε απασχολημένοι μέχρι να σας χτυπήσει ο θεός Έρωτας με τα βέλη του.

Ζώδια Δίδυμοι

Η τάση σας να μιλάτε πολύ μπορεί να κάνει κάποιον να σας προσέξει, ακόμη και αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν είχατε ποτέ πριν σκεφτεί ως ερωτικό σύντροφο. Το αν θα κάνουν κάτι ή όχι μαζί σας εξαρτάται από το αν θα τους αφήσετε να μιλήσουν. Οι συζητήσεις επιτρέπουν και στα δύο μέρη να αρθρώνουν λόγο.

Ζώδια Καρκίνος

Το να ανταποκρίνεστε άμεσα θα σας βοηθήσει πολύ στην ερωτική σας ζωή πολύ πιο γρήγορα από το αν απλά προσπαθείτε σιγά-σιγά να αποπλανήσετε κάποιον/α. Αφήστε τις συνηθισμένες τακτικές και τα υπονοούμενα και δοκιμάστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση όπως τον παλιό καλό καιρό.

Ζώδια Λέων

Έχετε την ικανότητα να μετατρέπετε κάθε κατάσταση σε διασκεδαστική. Είτε βρίσκετε τρόπο να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια ενός βαρετού meeting ή κάνετε άγνωστους ανθρώπους να γελάσουν με κάτι που θα πείτε περιμένοντας στην ουρά, ξέρετε πώς να γίνεστε η ψυχή του πάρτι. Αφήστε την καλή σας ενέργεια να ενθαρρύνει και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ζώδια Παρθένος

Αναποδιές στον έρωτα συμβαίνουν σε όλους. Το πώς θα αντιδράσετε σε αυτές είναι ζωτικής σημασίας είτε έχετε σκοπό να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη σχέση ή απλά να αλλάζετε συντρόφους με ταχύτητα φωτός. Εξασκήστε την υπομονή και τη συμπόνια για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της ερωτικής σας ζωής.

Ζώδια Ζυγός

Είστε γεμάτοι ενέργεια! Μοιραστείτε αυτό το πάθος για ζωή με κάποιον που χρειάζεται μια δόση θετικής ενέργειας. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός και εμπνέετε περισσότερα άτομα από όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Αποφύγετε τις συγκρούσεις μένοντας μακριά από άτομα που δραματοποιούν τα πάντα. Η διάθεσή σας μπορεί εύκολα να επηρεαστεί και από χαρούμενη να γίνει μελαγχολική με τη βοήθεια κάποιας κριτικής που θα δεχθείτε σήμερα. Η δουλειά σας είναι να μπλοκάρετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια.

Ζώδια Τοξότης

Ο έρωτας συνεπάγεται πάντα όμορφες στιγμές – ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Στο επόμενο σας ραντεβού δημιουργήστε περισσότερο μια ατμόσφαιρα παιχνιδιού παρά συνέντευξης. Βρίσκεστε εκεί για να περάσετε καλά όχι για να ανταλλάξετε βιογραφικά σημειώματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμη! Το παρόν μόνο θα έπρεπε να μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ταραχή ή απελπισία. Τιμήστε τη ζωή σας όπως ακριβώς είναι.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για μια ήσυχη συνάντηση με φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Προσφερθείτε να γίνει σπίτι σας και δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τον μετατρέψετε σε ένα χώρο παιχνιδιού και διασκέδασης. Ζητήστε από τον καθένα τους να φέρει από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι – και έναν αδέσμευτο φίλο.

Ζώδια Ιχθύες

Μερικές φορές τα ραντεβού μοιάζουν με λαβύρινθους (χωρίς το Μινώταυρο φυσικά). Μπορεί να υπάρξουν αδιέξοδα και λάθος στροφές. Μην αφήνετε τέτοιου είδους αναποδιές να σας καταβάλλουν – συνεχίστε κανονικά την πορεία σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments