Ελλάδα

Χριστούγεννα 2018: Πέταξε οικογένεια στον δρόμο επειδή δεν είχε για το νοίκι

Χριστούγεννα 2018: Πέταξε οικογένεια στον δρόμο επειδή δεν είχε για το νοίκι
Επεισοδιακή έξωση σε μητέρα με τρία μικρά παιδιά τα Χριστούγεννα του 2018.

Χριστούγεννα 2018: Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς, σύμφωνα με καταγγελία ενός πρώην δημοτικού συμβούλου Χανίων, μία μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το cretapost σύμφωνα με την καταγγελία του Δημήτρη Βιριράκη, ιδιοκτήτης ακινήτου δεν δίστασε να «πετάξει» στον δρόμο μία τρίτεκνη φτωχή οικογένεια που του όφειλε τρία ενοίκια, μόλις λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης φέρεται να ξήλωσε και την εξώπορτα του διαμερίσματος, προκειμένου να τους βγάλει από το σπίτι.

Αναλυτικά τι αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βιριράκης με ανάρτησή του στο facebook:

“Το είδαμε κι αυτό! Ιδιοκτήτης διαμερισματος στα Χανιά ξήλωσε χθες την εξώπορτα του διαμερισματος του, προκείμενου να εξωσει(βιαίως) την ενοικιάστρια ,μια φτωχή γυναικά με τρία παιδάκια που του χρωστούσε νοίκια….

Τέτοιες βίαιες πρακτικές και αυτοδικίες είναι τελείως καταδικαστέες, πόσο μάλλον αυτές τις ήμερες των Χριστουγέννων και πιστεύω η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να συλλάβει αυτόφωρο τον βίαιο ιδιοκτήτη προς παραδειγματισμο όλων…

Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω με ονόματα και διευθύνσεις ,των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων…”

Η ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments