Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (29/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (29/12/18)
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (29/12/18).

ζώδια σήμερα Κριός

Κάτι καινούργιο και ανέλπιστο καραδοκεί στον ορίζοντά σας, αγαπητοί Κριοί! Η αίσια ενέργεια των άστρων θα σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε το παρελθόν και να πορευτείτε προς όποια νέα κατεύθυνση θέλετε.

Ακολουθήστε για λίγο τη ροή των πραγμάτων χωρίς να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα… Ακόμα και μια μικρή αλλαγή, θα αφυπνίσει την τόλμη σας για περαιτέρω δοκιμές και πιο δημιουργικά εγχειρήματα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει και πάλι την ανιούσα, αγαπητοί Ταύροι! Σήμερα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε κάθε παρεξήγηση ή διαφωνία του παρελθόντος.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο θετική ματιά, τόσο τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν στην ανέλιξή σας.

Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, για να προσεγγίσετε όλα όσα ονειρεύεστε και να χαράξετε καινούργιες διαδρομές!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε καταφέρει να βάλετε τη ζωή σας σε μια καλή πορεία, εξαλείφοντας καθετί που σας εμπόδιζε ή σας ενοχλούσε. Τώρα θα βοηθήσει και η εξωστρέφειάς σας να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πλέον, είναι να αποφεύγετε κάθε είδους συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Οι αίσιες πλανητικές δονήσεις σας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Καρκίνοι! Σήμερα θα νιώσετε να είστε περιζήτητοι όπου κι αν βρεθείτε, καθώς θα είναι πολλοί αυτοί που θα ψάχνουν τρόπο να σας προσεγγίσουν. Αφιερώστε χρόνο στην επίλυση παρεξηγήσεων ή διαφωνιών στο στενό σας περιβάλλον. Αν αφήσετε εκκρεμότητες, σύντομα θα πάρουν άσχημη τροπή κι αυτό δεν θα ευνοήσει την πορεία σας στο μέλλον.

ζώδια σήμερα Λέων

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος θα δείξουν και πάλι το άσχημο μούτρο τους, αγαπητοί Λέοντες. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιες υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς, είτε κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας που επιστρέφουν για να ζητήσουν ικανοποίηση. Μήπως έχετε ξεχάσει κάποιους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας ή άτομα που ανέμεναν πράγματα από εσάς; Τώρα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε την κάθε περίπτωση και να επουλώσετε όλες τις παλιές πληγές. Όχι μόνο θα βελτιώσετε τη διάθεσή σας, θα νιώσετε και μεγάλη ανακούφιση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με τα γεγονότα και μόνο, αγαπητοί Παρθένοι; Κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις του στενού σας περιβάλλοντος πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο, προκειμένου να πάει καθετί στη θέση του.. Ειδικά έναντι όσων σας υποτίμησαν ή σας έθιξαν, δημιουργώντας σας προβλήματα και δυσκολίες. Τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα απορροφήσουν σήμερα όλη την ενέργεια και τον χρόνο σας, αγαπητοί Ζυγοί. Επειδή έχετε ανάγκη από ξεκούραση, τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μια τελική ώθηση στις αντοχές σας ώστε να ολοκληρώσετε με τις εκκρεμότητες. Η οργάνωση και η λογική στη λήψη αποφάσεων, μπορούν να γίνουν τα αποδοτικά σας όπλα για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η δράση και η αποφασιστικότητα θα σας βοηθήσουν σήμερα να φτάσετε στους στόχους που έχετε θέσει, αγαπητοί Σκορπιοί! Η επιτυχία σας είναι αναμφισβήτητη, αν ξεπεράσετε εμπόδια και προβλήματα που δεν σας επέτρεπαν να προχωρήσετε… Μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας, γιατί θα σας βγάλει εκτός πορείας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα δράσης με καινοτόμα εγχειρήματα και ριζοσπαστικές ιδέες. Αυτό που καλείστε να κάνετε σήμερα, είναι να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας για να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε όσα έχουν σημασία για εσάς. Μια ειλικρινής συζήτηση με όποιον άλλο εμπλέκεται σε αυτά, θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων ώστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα απαιτήσει από εσάς δουλειά και αποφασιστικότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Πέρα από τις υποχρεώσεις, θα σας ζητήσουν βοήθεια άτομα του στενού σας κύκλου που θα θελήσετε να στηρίξετε. Όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να τα διεκπεραιώσετε όλα, σύντομα θα δείτε ότι οι τωρινές σας δράσεις έχουν να σας δώσουν πολλά οφέλη. Με τη σταθερότητα που δείχνετε στις προσωπικές σας σχέσεις, να χειριστείτε επίσης τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μην εξαντλείστε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Σήμερα θα βρεθούν κάποια εμπόδια στην πορεία που έχετε χαράξει, αγαπητοί Υδροχόοι. Ίσως αυτό να μην σας επιτρέψει να κάνετε όση πρόοδο αναμένατε, κάτι που θα σας αγχώσει και θα σας εκνευρίσει. Ωστόσο, αποτελεί μια ευκαιρία να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα με το παρελθόν. Ανοίξτε τα καινούργια σας μονοπάτια, παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό θα ωφελήσει πολύ τις φιλικές και επαγγελματικές επαφές σας, ενώ θα ενδυναμώσει τη σχέση με το ταίρι σας. Ενδέχεται να επικοινωνήσετε ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, τα οποίο αγαπάτε και εκτιμάτε. Συμφωνίες που θα συζητήσετε σήμερα όπως και νομικά θέματα, θα έχουν πιο αίσια εξέλιξη απ’ όση αναμένετε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments