Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (1/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (1/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Η κάρτα της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό ). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : Αισθηματική ανακωχή, Ερωτικές απολογίες, Ξαφνικό ταξίδι

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τρίτη (1/1/19) Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό ). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : Αισθηματική ανακωχή, Ερωτικές απολογίες, Ξαφνικό ταξίδι.

Κριός: Μην δώσετε ακόμη μια αρνητική απάντηση, σε κάποιον που δηλώνει ότι σας θέλει μέσα στην ζωή του! Δώστε λίγο χρόνο για να έρθουν και οι πράξεις. Ταύρος: Την αγάπη μπορείτε να την διαβάσετε στα μάτια του ατόμου που είστε μαζί. Οι λόγοι και οι δηλώσεις, είναι μόνο ένα σχετικό συμπλήρωμα. Δίδυμοι: Αν δεν έχετε βρει τους σωστούς τρόπους, που θα γίνουν οι αλλαγές για χάρη αυτού που έχετε αγαπήσει, καλύτερα να μην τολμήσετε κάτι υπερβολικό.

Καρκίνος: Οι συμπεριφορές που έχετε προς τον άνθρωπο σας, είναι μόνο καλές και ερωτικές και πιθανόν αυτόν να τον κάνει, να πάρει μια απόφαση πιο δεσμευτική για εσάς τους δύο. Λέων: Ξέρετε ότι το ταίρι σας, έχει ακόμη ανοιχτούς αισθηματικούς ή επικοινωνιακούς δεσμούς, με το παρελθόν του. Εσείς πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις. Παρθένος: Η αλλαγή του έτους, σε πολλούς από εσάς, θα φέρει και τις αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που τόσο καιρό ζητάτε και παλεύετε για αυτές.

χαρτομαντεία Ζυγός: Έχετε καταλάβει ότι ο σύντροφος σας, έχει κάποια προβλήματα οικονομικά ή και οικογενειακά. Σίγουρα όπου μπορείτε να του δώσετε μια συμβουλή, απλά κάντε το.

Σκορπιός: Δεν θέλετε ακόμη να διώξετε από την ζωή σας, το άτομο που κατά καιρούς σας πληγώνει ερωτικά. Μάλλον μέσα σας, πιστεύετε, ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν.

Τοξότης: Ο χρόνος που έχετε δώσει στον σύντροφο σας, για να σας δώσει απαντήσεις και λύσεις, σε όλα αυτά που του έχετε ζητήσει εδώ και καιρό τώρα…λήγει!

Αιγόκερως: Είστε σε μια διαδικασία με τον αγαπημένο σας, για να κάνετε το επόμενο βήμα, στον δεσμό σας. Σίγουρα κοιτάξτε καλύτερα και τα οικονομικά σας. Υδροχόος: Στην ζωή των ελεύθερων, τις επόμενες ημέρες, θα εισέλθει μια νέα ερωτική ιστορία, που θα μέλει να γίνει και η μεγάλη αγάπη της ζωής τους. Ιχθείς: Δεν έχετε ακόμη βρει τον άνθρωπο που μπορείτε να κάνετε μαζί του, μια σοβαρή σχέση. Μάλλον είστε πολύ απασχολημένοι, με το να σκέφτεστε το παρελθόν σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments