Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (2/1/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (2/1/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τετάρτη (2/1/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Είστε ένα αξιαγάπητο πλάσμα από φυσικού σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο για να κερδίσετε την αγάπη και την προσοχή των άλλων!

Να το θυμάστε αυτό – ιδιαίτερα όταν ακούτε αυτές τις επικριτικές φωνούλες στο κεφάλι σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η αγαπημένος/η σας πρέπει να κάνει μερικές κοινωνικές επαφές και χρειάζεται τη βοήθεια σας. Ευτυχώς για αυτούς το χαλαρό σας στυλ και ο κοινωνικός σας χαρακτήρας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, λίγος προγραμματισμός θα βοηθήσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να είστε περισσότερο αυθόρμητοι. Σκεφτείτε πού περνάτε τον περισσότερο από τον χρόνο σας και πού θα θέλατε να τον περνάτε. Και κάντε τις ανάλογες αλλαγές.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Δώστε προσοχή στο σώμα σας – και του/της συντρόφου σας. Μια σχέση θα πρέπει να βασίζεται στην σωματική, πνευματική και ψυχική επαφή για να είναι όσο καλύτερη μπορεί. Οπότε κάντε κάτι υγιεινό τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Φοβάστε ότι αν βάλετε κάποιο πρόγραμμα, θα χαθεί η μαγεία. Είναι βέβαιο ότι τα πράγματα θα φαίνονται διαφορετικά στην αρχή αλλά η αλήθεια είναι ότι λίγη οργάνωση θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε χρόνο (και πιθανόν και κάποια χρήματα).

Ωροσκόπιο Παρθένος

Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι μας. Εσείς το ξέρετε και σήμερα το συνειδητοποιεί και ο/η αγαπημένος/η σας και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα εγκάρδιο τρόπο. Εσείς οι δύο έχετε φτιάξει ένα υπέροχο σπιτικό. Να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Οι πράξεις δεν μιλούν απλά περισσότερο από τα λόγια: δεν συγκρίνονται καν. Μια αγκαλιά, μια κούπα ζεστό τσάι ή ένα αυθόρμητο μασάζ σημαίνουν περισσότερα για τον/την αγαπημένο/η σας από όλα τα λόγια του κόσμου.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Κάποιες πρόσφατες αγορές σας άφησαν πανί με πανί. Ήρθε ή ώρα να μαζευτείτε και να κάνετε λίγη οικονομία. Κάντε έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό. Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι μικρά αλλά θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να βάζετε όρια είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τα θέματα της σχέσης σας, ιδιαίτερα όσο αυξάνονται οι ευθύνες σας. Απλά να θυμάστε ότι το μυστικό όταν βάζετε όρια είναι να είστε πρόθυμοι να κάνετε αλλαγές και μετατροπές.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αλλά με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας και με λίγη οργάνωση, θα φτάσετε αρκετά κοντά στο στόχο σας. Αργότερα βέβαια θα πρέπει να τους ανταμείψετε για τη βοήθεια τους.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα το να προγραμματίζετε τα πάντα ως την τελευταία λεπτομέρεια σας δίνει μια ανεξήγητη χαρά. Ο/Η αγαπημένος/η σας συνήθως αφήνει τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδια σε εσάς αλλά τώρα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στις ουσιώδεις λεπτομέρειες.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αυτό που κάποιος λέει με αυτό που κάνει μπορεί να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Η ακεραιότητα είναι πολύ σημαντική για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Απλά δείξτε λίγη επιείκεια στους ανθρώπους γύρω σας – είναι δύσκολο να προσπαθείς διαρκώς να ανταποκριθείς σε συγκεκριμένες προσδοκίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments