Αθλητισμός

Τάσος Μπακασέτας – ΑΕΚ: Έτσι έγινε η ανατροπή

Τάσος Μπακασέτας – ΑΕΚ: Έτσι έγινε η ανατροπή
Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει σε δράση, υπογράφει νέο συμβόλαιο, αλλά χρειάστηκε αρκετή... δουλειά για να συμβεί αυτό.

Δύο μήνες μετά τον παραγκωνισμό του, ο Τάσος Μπακασέτας είναι και πάλι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού η νέα προσέγγιση με τη διοίκηση έπιασε τόπο. Ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και πλέον θα αγωνίζεται κανονικά.

Πως φτάσαμε στην ανατροπή των δεδομένων; Ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει κοντά τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τον διεθνή άσο ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος κατάφερε να λιώσει τον πάγο μεταξύ των δυο πλευρών και τελικώς, η Ένωση να καθίσει ξανά στο ίδιο τραπέζι με τον παίκτη.

Ο Μπακασέτας, έχοντας λάβει το μήνυμα πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση, προσέγγισε στις 2 του μήνα τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, κατά την επίσκεψη του «Τίγρη» στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο διεθνής άσος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το «πάγωμα» των αρχικών επαφών με την ΑΕΚ σχετικά με το συμβόλαιό του και έδειξε ανοικτά την πρόθεση, να συνεχίσει στην Ένωση. Εφόσον βεβαίως υπήρχε αντίστοιχη διάθεση και από μεριάς ΑΕΚ. Αυτή η διάθεση υπήρχε και το σήριαλ ΑΕΚ – Μπακασέτα είχε ευχάριστο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments