Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (11/1/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (11/1/19)
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (11/1/19).

Ζώδια Κριός

Αν αγχώνεστε ότι στο μέλλον θα είστε οι μόνοι αδέσμευτοι στην παρέα σας, χαλαρώστε. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχετε σχέση, ένας σύντροφος θα έλυνε ως δια μαγείας όλα σας τα προβλήματα.

Υπάρχουν αρκετοί δεσμευμένοι φίλοι σας που ζηλεύουν την ελευθερία σας.

Ζώδια Ταύρος

Ο έρωτας σας περιμένει στην επόμενη γωνία – αλλά μπορεί να τον προσπεράσετε αν έχετε κολλήσει σε μια ιδεατή εικόνα. Απλά να είστε ο εαυτός σας και προσπαθήστε να μην αγχωθείτε αν τυχαία ερεθίσετε κάποιον με τον λάθος τρόπο.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (11/1/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Οι απόψεις σας είναι σπάνια δεσμευτικές. Και τώρα αυτό σας βγαίνει σε καλό – όσο λιγότερο αφήνετε την συμπεριφορά σας να καθορίζεται από τα συμπεράσματα σας, τόσο το καλύτερο. Δώστε στους φίλους και στους υποψήφιους συντρόφους σας την ευκαιρία να σας αλλάξουν γνώμη σχεδόν για τα πάντα.

Ζώδια Καρκίνος

Ένα ξέσπασμα οργής μπορεί να φαίνεται διασκεδαστικό από απόσταση, αλλά από κοντά, είναι πιθανό να τρομάξετε κάποιον/α που υπό άλλες συνθήκες θα ενδιαφερόταν να σας γνωρίσει καλύτερα. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα απομακρύνουν τους ανθρώπους, οπότε παραμείνετε ήρεμοι για να επανακτήσετε τον σεβασμό τους.

Ζώδια Λέων

Εάν βαρεθήκατε να πηγαίνετε διαρκώς στα ίδια μέρη για να βρείτε σύντροφο, απλά αλλάξτε την προσέγγισή σας – και τους χώρους που επισκέπτεστε. Δεν είστε οι μόνοι που ψάχνετε τον έρωτα σε λάθος μέρος!

Ζώδια Παρθένος

Ακόμη και αν αισθάνεστε κολλημένοι στη ρουτίνα, πάντα υπάρχει περιθώριο εξέλιξης. Στην πραγματικότητα έχετε πολλές πιθανότητες, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Ο ανοιχτόμυαλος χαρακτήρας σας θα σας φανεί χρήσιμος όταν σας προσεγγίσει κάποιος/α πιθανός/ή ερωτικός/ή σύντροφος.

Ζώδια Ζυγός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που απλά χαλαρώσατε και διασκεδάσατε με κάποιο ξεχωριστό άτομο; Σήμερα πάρτε ρεπό και περάστε καλά με κάποιο φλερτ ή ακόμη και με κάποιον παλιό σας φίλο. Δημιουργήστε καινούργιες αναμνήσεις και δείτε πώς θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Η ικανότητά σας να ξεκινάτε μια τάση, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Πηγαίνετε με το ραντεβού σας στο επόμενο μοδάτο μέρος. Ακόμη καλύτερα, εντυπωσιάστε το αντικείμενο του πόθου σας με μια επίσκεψη σε μια εναλλακτική γκαλερί!

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (11/1/19)

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα επικοινωνείτε καλά με τους ανθρώπους γύρω σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χάρισμα του λόγου για να πιάσετε συζήτηση με αυτόν/αυτήν τον/την σέξι τύπο/κοπέλα και να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Κρατήστε τα πράγματα μεταξύ σας χαλαρά και διασκεδαστικά – και μην ξεχάσετε να τους αφήνετε να μιλήσουν κι εκείνοι!

Ζώδια Αιγόκερως

Όποιες και αν είναι οι κακές συνήθειες στην ερωτική σας ζωή που έχετε σκοπό να αλλάξετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε την προσέγγισή σας ή επανεξετάστε το είδος του ατόμου με το οποίο θέλετε να είστε. Μην συμβιβάζεστε με τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε- πάρτε το χρόνο σας και να είστε εκλεκτικοί!

Ζώδια Υδροχόος

Να είστε φιλόδοξοι σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Στοχεύστε στο καλύτερο – μπορεί πραγματικά να τα καταφέρετε! Όλα έχουν να κάνουν με το πώς θα καταφέρετε να κρατήσετε θετική στάση και να μείνετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας. Έχετε τη δύναμη να ελέγξετε το πεπρωμένο σας περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιείτε!

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε γεμάτοι αλτρουισμό. Πάντα διακρινόσασταν για τη μεγάλη σας καρδιά, αλλά τώρα θέλετε να βοηθήσετε ακόμη περισσότερο από ότι συνήθως. Γίνετε μέλος μιας νέας ομάδας εθελοντών ή σκεφτείτε κάποια νέα φιλανθρωπικά έργα για να αφιερώσετε την ενέργειά σας. Να περιμένετε ότι θα γνωρίσετε και κάποιο καινούργιο πρόσωπο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments