Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/1/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/1/19)
Συμβουλές για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/1/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φυσικά και θα ήθελες να ξυπνήσεις το μεσημέρι γεμάτος από ύπνο και να σε απασχολεί μόνο η βραδινή σου έξοδος. Φυσικά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από τα δύο ελέω δουλειάς. Φυσικά και σήμερα μπορεί να σε κρατήσουν παραπάνω ΟΜΩΣ σίγουρα δεν θα σε πειράξει. Ο σκοπός σου (αύξηση, προαγωγή, εξασφάλιση) αγιάζει τα μέσα. Για την ώρα…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επειδή αυτό που πραγματικά θα έχεις ανάγκη στο τέλος της ημέρας (που ναι, θα έχει εντάσεις στη δουλειά με αφορμή τις επιδόσεις σου) θα είναι η παρέα οικιών προσώπων, προτίμησε να κάνεις κάτι ήσυχο απόψε το βράδυ. Ποτέ άλλωστε δεν χρειαζόσουν κάτι περισσότερο από δύο καλούς φίλους και ένα γευστικό κρασί για να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ως τώρα πρέπει να έχεις συνηθίσει αυτά τα διήμερα που το μυαλό σου μοιάζει σαν αυτοκίνητο που έχει ανεβάσει στροφές στον κινητήρα αλλά μένει καθηλωμένο με το χειρόφρενο. Δεν κάνεις και κάτι για να το αποφορτίσεις όμως. Εξαφανίσου για λίγες ώρες από τον κόσμο, πήγαινε μια βόλτα κάπου που θα αναπνεύσεις καθαρό αέρα, γυμνάσου – με απλά λόγια μην αλληλεπιδράς με κόσμο για λίγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ναι, ναι, τα γνωστά σήμερα… Η κοινωνικότητα και οι παρέες δεν σου λένε και πολλά αν δεν περιλαμβάνουν μια υποψία τουλάχιστον ερωτικού ενδιαφέροντος. Ή μήπως τελικά βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις κάποιον/α;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/1/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν… Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μέρες σαν τη σημερινή θα αντάλλασες άνετα μερικά από τα ακριβότερα υπάρχοντά σου για να επιστρέψει λίγο πάθος και έξαψη στις ερωτικές σου σχέσεις και να μην αναλώνεσαι σε ημίμετρα πρόσκαιρης ικανοποίησης. Αδιέξοδο να το πω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα ίσως αποδειχτεί η πιο ευχάριστη/ήρεμη/χαλαρή που έχεις περάσει εδώ και πολύ καιρό. Κι αυτό γιατί σήμερα ξυπνάς με ανανεωμένο το Σκορπίσιο σου χάρισμα να περνάς εκστατικά με τους ανθρώπους που έχεις κοντά στην καρδιά σου (σύντροφο ή φίλους) και να αδιαφορείς παγερά για τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη Γη.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (15/1/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως σήμερα σε τσιτώσουν στη δουλειά αφήνοντας υπονοούμενα για τις επιδόσεις σου ή για το μέλλον της εταιρίας ή το δικό σου. Μασάνε ρε οι Τοξότες;;;!!! Δεν το φαντάστηκα! Η καλύτερη απάντηση είναι η δουλειά σου και η συνέπεια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, ενώ εσύ εδώ και μήνες προσπαθείς να ανακαλύψεις από ποια τρύπα στερεύουν κάθε μήνα τα χρήματα σου, έχουν εν αγνοία σου τεθεί σε κίνηση μηχανισμοί που σου δείχνουν με ωμό τρόπο πως πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες στον επαγγελματικό τομέα. Ναι, αυτό το τσίμπημα στο στομάχι που νιώθεις λέγεται αβεβαιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Φυσικά και όλοι κάνουμε ευχές και ζητάμε μια ευκαιρία για να αποδείξουμε την αξία μας! Αν όμως ήταν να έρχονται έτσι οι ευκαιρίες, όποτε και όπως τις ζητάμε, θα είμαστε όλοι/ες ήδη τρισευτυχισμένοι/ες, ζάμπλουτοι/ες και συναισθηματικά πλήρεις. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και βγες έξω στον κόσμο με διάθεση διεκδικώντας αυτά που θες. Η μέρα το επιβάλλει!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments