Πολιτική

Γιώργος Αμυράς: Θέμα ημερών η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία

Γιώργος Αμυράς: Θέμα ημερών η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία
Ο Γιώργος Αμυράς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού.

Ο Γιώργος Αμυράς αποτελεί παρελθόν από το Ποτάμι, αφού ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος,

Ωστόσο, όπως αναμένεται να γίνει της επόμενες μέρες ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού έχει ήδη βρει την επόμενη του κομματική στέγη. Συγκεκριμένα, είναι ζήτημα χρόνου πλέον να ανακοινωθεί από την Νέα Δημοκρατία.

Η προσχώρησή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιθανότατα θα γίνει μετά την καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Αμυράς έχει δώσει τα χέρια με την ΝΔ προκειμένου να κατέβει  υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, εκεί δηλαδή που θα είναι υποψήφιοι και οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης.

Ήδη μάλιστα φαίνεται να έχει ζητήσει βοήθεια από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το νέο του ξεκίνημα.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Αμυρά

“Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου.

Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα”

  • Η ανάρτησή του στο Facebook:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments