Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/2/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/2/19)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/2/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 30. Οι Κρίνοι (Ρήγας Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : -Νέο ζευγάρι – Προτάσεις για δέσμευση – Οικονομικές εκπλήξεις

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή μέσα στην ζωή σας, αν συνεχίσετε να έχετε αυτόν τον παθητικό ρόλο. Ότι και να σας ενοχλεί, απλά πρέπει να το διορθώσετε.

Ταύρος

Σας αναζητά κάποιος από το παρελθόν, και οι τρίτοι θα σας το γνωστοποιήσουν. Τώρα είναι πιθανή και μια μόνιμη επανασύνδεση.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/2/19)

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι υπάρχει μια πιο ρομαντική – ερωτική διάθεση από έναν φίλο σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τις πιο ευθείς του προτάσεις για εσάς τους δύο.

Καρκίνος

Υπάρχει μια παρατεταμένη ένταση με τον σύντροφο σας, και αυτό έχει για ακόμη μια φορά την βάση του στο παρελθόν σας, που κατά καιρούς του επιτρέπεται και σας ενοχλεί.

Λέων

Κάποιες φορές ο λόγος σας είναι υπερβολικός και μάλλον τώρα έχει πληγώσει τον άνθρωπο σας, που όμως δεν κάνει και κάτι περισσότερο για να λήξουν αυτές οι ιστορίες.

Παρθένος

Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην οικογένεια σας, και τώρα είναι και το σωστό χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε και να προβάλετε τις λύσεις.

Ζυγός

Οι μέρες έχουν για εσάς οικονομικές χαρές. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να κινηθείτε έτσι ώστε να κλείσετε τις παλιές σας υποχρεώσεις και να διορθώσετε την καθημερινότητα σας.

Σκορπιός

Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, που θα δώσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει το σήμα, ότι σας αφορά και ερωτικά. Κάποιοι ίσως και ήδη να το έχουν καταλάβει.

Τοξότης

Δεν θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που περάσατε καλά με τον σύντροφο σας. Τον τελευταίο καιρό μόνο εντάσεις υπάρχουν που πρέπει να σταματήσουν.

χαρτομαντεία Αιγόκερως

Φυσικά και στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Τώρα είστε σε μια φάση ζωής, που πρέπει να πάρετε τις αληθινές σας προσωπικές αποφάσεις, για το καλό όλων.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (8/2/19)

Υδροχόος

Οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, τείνουν να σας ανάψουν το πράσινο φως, για να μπορέσετε να περάσετε και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Ιχθείς

Μεταξύ φιλίας και ερωτικής σχέσης, κινείται ένας φίλος σας, ως προς το πρόσωπο σας. Είναι στην δική σας την ευχέρεια, μέχρι που μπορείτε να το επιτρέψετε αυτό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments