Τεχνολογία

Huawei P30 Pro: Παρουσιάζεται τέλος Μαρτίου στο Παρίσι

Huawei P30 Pro: Παρουσιάζεται τέλος Μαρτίου στο Παρίσι
Το Huawei P30 Pro θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου

Συνεχίζονται οι διαρροές για το Huawei P30 Pro, αυτή τη φορά με μια νέα εικόνα που αναρτήθηκε στο κινέζικο δίκτυο Weibo. Σε αυτήν υποτίθεται ότι απεικονίζεται η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας που θα παρουσιαστεί πιθανότατα στα τέλη Μαρτίου και με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να συμφωνεί σε γενικές γραμμές με όσα είδαμε στις προηγούμενες αναφορές μας.

Σύμφωνα με το techblog.gr, το πολυαναμενόμενο Huawei P30 Pro θα παρουσιαστεί επίσημα στο Παρίσι στις 26 Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog.

Αυτό θα συμβεί έξι εβδομάδες μετά την παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S10 που έρχονται στο Λονδίνο στις 20 Φεβρουαρίου. Και στα δυο event θα δώσουμε το παρόν!

Το νέο Huawei P30 Pro έχει εμφανιστεί σε render να έχει τέσσερεις κάμερες στην πλάτη και οθόνη χωρίς notch αλλά με το χαρακτηριστικό “δάκρυ” στη μέση ψηλά.

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι θα είναι 5G για την Ευρώπη (δύσκολο) και η οθόνη του θα είναι 6.5 ιντσών τεχνολογίας OLED.

Η μάχη Huawei P30 Pro με Samsung Galaxy S10+ θα είναι τρομακτική και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής του χειμώνα 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments