Οικονομία

ΔΕΗ λογαριασμός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης στην τιμή του ρεύματος

ΔΕΗ λογαριασμός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης στην τιμή του ρεύματος
ΔΕΗ λογαριασμός: Τι είπε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Μανώλης Παναγιωτάκης για την πιθανή αύξηση στην τιμή του ρεύματος;

ΔΕΗ λογαριασμός: Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης σε συνέντευξή του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η τιμή του ρεύματος.

Ο κ. Παναγιωτάκης στη διαδικτυακή τηλεόραση grtimes.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, δήλωσε:

«Θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα αυξηθεί η τιμή του ρεύματος, πάντως το ρεύμα είναι φθηνότερο τώρα και θα παραμείνει φθηνότερο από ό,τι το παραλάβαμε».

Ο ίδιος παραχώρησε τη συνέντευξη με αφορμή τον άγονο διαγωνισμό για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων σε Μελίτη και Μεγαλόπολη και με βασικό ερώτημα ποια είναι η επόμενη ημέρα για τη ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει, «είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα όταν όλη η Ευρώπη μιλάει για απομάκρυνση από το λιγνίτη.

Όμως οι μονάδες αυτές είναι πια κερδοφόρες και η Ελλάδα θα χρειάζεται το λιγνίτη τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια».

Ο Μανώλης Παναγιωτάκης επεσήμανε ακόμη, πως θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ την οποία επιδιώκει η επιχείρηση καθώς τη συνδυάζει με τη στροφή στην πράσινη ενέργεια.

Αναφορικά με τα τιμολόγια, ο επικεφαλής της ΔΕΗ τονίζει ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί η έκπτωση για τους συνεπείς πελάτες για επιδιόρθωση ότι μπορεί να επανεξεταστεί το ποσοστό που είναι σήμερα 15%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments