Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/2/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/2/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/2/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν η μέρα ξεκινήσει με τον/την προϊστάμενο σου να σου την λέει ή με ένα καυγά με τους γονείς σου, μάλλον θα βρεθείς να βράζεις στο ζουμί σου που δεν μπορείς να αντιμιλήσεις όπως θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει μετά να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφο σου ή τους φίλους σου! Άλλο νεύρα και άλλο ανοησία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

«Τι όμορφη μέρα που ξημέρωσε! Πόσο ωραία μυρίζει ο άνεμος της αυγής. Αχ και να απολάμβανα ένα καφεδάκι στην αγκαλιά εκείνου/ης που με αγαπάει με θέα τη θάλασσα.»… Γκχμ, γκχμ… Ταύρε μην ονειροπολείς ενώ δουλεύεις! Δεν τη γλιτώνεις τη κατσάδα αν συνεχίσεις έτσι!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ναι, προφανώς καριέρα και κοινωνική ζωή δεν ταιριάζουν εύκολα – σιγά τα νέα! Όμως αυτές τις μέρες, αυτό το τετριμμένο πρόβλημα επανέρχεται πιο έντονο από ποτέ να εγκατασταθεί στην καθημερινότητα σου. Με δύο λόγια: υπερωρίες και τεράστιος εργασιακός φόρτος από τη μια, γκρίνια και νεύρα από φίλους ή/και τον/την σύντροφο σου από την άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μέρες σαν τη σημερινή τα crash tests στη δουλειά είναι δυσκολότερα από συνήθως (ολοκλήρωση project, νέες συμφωνίες/συνεργασίες, αναπάντεχες ευθύνες). Από την άλλη πλευρά αυτές είναι και οι μέρες που κλείνουν θριαμβευτικά για εσένα. Μη φοβάσαι! Σήμερα για όλα είσαι ικανός/η στη δουλειά σου!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/2/19)

Φωτογραφία: Pixabay

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος νʼ αντιμετωπίσεις ένα άλυτο πρόβλημα είναι να απασχολείς τόσο το μυαλό σου ώστε να μην τʼ αφήνεις να διεκδικεί χρόνο από την ημέρα σου. Διαλέγω (εντελώς τυχαία) ένα παράδειγμα: Κάποιος/α βασανίζεται οικτρά από την ερωτική του ζωή όμως, απʼ τη στιγμή που ξυπνά ως τη στιγμή που θα κοιμηθεί, καταπιάνεται επιτυχημένα με την εργασία του/της, σχεδιάζει τις διακοπές του/της, βγαίνει με φίλους και χαλαρώνει με ζεστή κουβέντα και γέλια. Τελικά δεν περνά καλά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ναι, είναι δύσκολο να μην μεταφέρεις και να μην προβάλλεις στον/στην τωρινό/ή σύντροφο σου προβλήματα, ενοχές και φόβους από το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ναι, αυτές τις μέρες είναι πιθανό όλες σου οι ανασφάλειες να προβάλλονται σʼ αυτόν/ή και να προξενήσουν εντάσεις ή να αισθάνεσαι πως για όλα τα μαύρα κι άραχνα της ζωής σου φταίει η απουσία του έρωτα. Πω πω τσίτες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τι θα μπορούσε να είναι αυτό το τόσο ξαφνικό που σου δίνει μια ώθηση αυτοπεποίθησης; Είναι η επιστροφή κάποιων χρημάτων που περίμενες; Σε επαινούν για τα αποτελέσματα της εργασίας σου; Ή μήπως είναι ακριβώς τʼ αντίθετο; Δηλαδή επιτέλους ξεσπάς σε μερικούς/ες μέσα στο χώρο εργασίας σου που νομίζουν ότι θα σε καβαλήσουν εξίσου εύκολα όσο έχουν καβαλήσει το καλάμι;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (11/2/19)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτές τις μέρες αυτό το συναίσθημα πως έχεις ένα σκασμό ταλέντα, ενέργεια και μυαλό που οπουδήποτε άλλου θα σου απέδιδαν τουλάχιστον αρκετά για να ζεις άνετα. Όμως στο εδώ και τώρα της ζωής σου νιώθεις πως ποτέ δεν θα πάρεις οικονομικά όσα σου αξίζουν. Ναι, κάποιοι αυτό θα το έλεγαν και παρόρμηση να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο στη ζωή και τις σχέσεις σου. Πρόσεχε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ναι, έχει ξυπνήσει η διάθεση σου για έρωτα, φλερτ και έξαψη. Ναι, πιθανόν έχεις βολιδοσκοπήσει ήδη τους πιθανούς σου στόχους. Ναι, σήμερα το πρόσωπο σου μοιάζει με λαμπρό προβολέα που μαγνητίζει πάνω του κάθε λογής πεταλούδες. (ΥΓ: Αν αυτό που ψάχνεις είναι παρέα της μιας νύχτας, ακόμη καλύτερα!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις καταλάβει έστω και κατά 1% τον εαυτό σου, θα ξέρεις πως δεν πιστεύεις στην τύχη και τα θαύματα. Αντίθετα πρώτα περνάς βαθιές εσωτερικές αλλαγές που αργότερα γίνονται ο καταλύτης για να μεταβάλλεις εκ βάθρων τη ζωή σου. Και ξέρεις ποια είναι σημαντικότερη που οφείλεις να επιφέρεις αυτές τις μέρες; Να μείνεις κοντά σε όσους/ες σʼ αφήνουν να αναπνέεις ελεύθερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θες να μιλήσουμε για χρήματα ή πονάει το θέμα; Καλά δεν θα επεκταθώ πολύ. Άλλωστε για καλό λόγο θα σʼ απασχολούσα. Είναι εξαιρετικά πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες επιτέλους να ξεκολλήσει ένα επαγγελματικό σχέδιο που υπολόγιζες να στηριχτείς οικονομικά πάνω του ή να προκύψει μια καλή επαγγελματική πρόταση. Ανοιχτές κεραίες Υδροχόε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν είναι ανόητο να καλύψεις τα συναισθηματικά σου διάκενα με αγορές, σπατάλες, έξοδα και δωράκια; Κι όμως, ακόμη κι αν μέχρι το τελευταίο σου εγκεφαλικό κύτταρο γνωρίζεις πως όντως έτσι είναι, είναι πρακτικά αδύνατο να αντισταθείς. Τουλάχιστον μην ξετινάξεις τους λογαριασμούς σου γιατί ρούχα/παπούτσια/CD/βιβλία/κτλ δεν μαγειρεύονται ούτε πληρώνουν τα κοινόχρηστα…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments