Πολιτική

Κουΐκ – Καμμένος: Μια σχέση… αγάπης – Νέο επεισόδιο στη Βουλή

Κουΐκ – Καμμένος: Μια σχέση… αγάπης – Νέο επεισόδιο στη Βουλή
Έξαλλος ο Δημήτρης Καμμένος με τον Τέρενς Κουΐκ.

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή, Δημήτρη Καμμένου και του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουΐκ κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Αναλυτικότερα, τη στιγμή που ο κ. Κουΐκ  πήγαινε προς τους ψηφολέκτες για να καταθέσει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος του φώναξε χαρακτηριστικά:

“Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. μπράβο σου! Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου! Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια Πανεπιστήμια!”.

Από την πλευρά του, ο Τέρενς Κουΐκ προτίμησε να μην απαντήσει στον Δημήτρη Καμμένο. Έτσι, το επεισόδιο έληξε εκεί και δεν πήρε περαιτέρω έκταση.

Κουΐκ – Καμμένος: Το επεισόδιο που είχε προηγηθεί

Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που οι δύο άνδρες είχαν έρθει αντιμέτωποι.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (11/2.2019) αμέσως μετά την ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ ως ανεξάρτητου βουλευτή, ο Δ. Καμμένος είχε επιτεθεί.

Ήταν η στιγμή που ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε ορκιστεί και ο προεδρεύων, Μάριος Γεωργιάδης, διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουΐκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Στην εν λόγω επιστολή, ξεκαθάριζε πως στηρίζει απόλυτα την κυβέρνηση (Περισσότερα για το θέμα διαβάστε με έναν κλικ, εδώ!)

Τότε, ο κ. Καμμένος φώναζε ξανά τον Τέρενς Κουίκ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το αποκάλεσε “τομάρι”.

*Φωτογραφίες Eurokinissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments