Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (14/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (14/2/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Τι προβλέψει ο αστρολόγος για σήμερα.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (14/2/19).

Ζώδια Κριός

Μήπως έχετε αρχίσει να χάνετε την υπομονή σας με αυτόν/αυτή τον/την χαλαρό/ή τύπο/κοπέλα; Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε κάτι γι’ αυτό.

Κάντε την πρώτη κίνηση. Ζητήστε από κάποιον/α καινούργιο/α να βγείτε ραντεβού χωρίς δισταγμούς ή αμφιβολίες. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

Ζώδια Ταύρος

Είναι εύκολο να γίνετε ανυπόμονοι ενώ περιμένετε τον έρωτα. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και αρχίστε να ζητάτε ραντεβού από αυτούς/αυτές που σας ενδιαφέρουν. Κρατήστε τα ραντεβού χαλαρά και διασκεδαστικά και στη συνέχεια αποφασίζετε αν όντως υπάρχει αληθινός έρωτας. Είναι στο χέρι σας να κάνετε κάτι να συμβεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Οι ελπίδες και οι επιθυμίες σας είναι σημαντικές. Μην τις βάζετε σε αναμονή επειδή ανησυχείτε ότι οι φίλοι σας δεν θα σας ενθαρρύνουν. Χωρίς όνειρα, δεν έχουμε λόγο για να μοχθήσουμε για κάτι. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με ανθρώπους που μπορούν να σας ωθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ζώδια Καρκίνος

Τα αντιφατικά λόγια κάποιου στενού σας φίλου μπορεί να σας υποψιάσουν για τα κίνητρά τους. Αντί να υποθέσετε αμέσως το χειρότερο, ζητήστε να βγείτε για καφέ με τον φίλο σας ώστε να ακούσετε από εκείνους όλη την ιστορία. Μπορεί να πρόκειται μόνο για μια παρανόηση και όχι για συνωμοσία.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μπορείτε να περάσετε καλά κάνοντας σχεδόν ο,τιδήποτε. Παίξτε sudoku την ώρα που θα είστε σε κάποια βαρετή επαγγελματική συνάντηση ή ακούστε μουσική την ώρα που βρίσκεστε κολλημένοι στην κίνηση. Πείτε και στους άλλους τι κάνετε για να τους βοηθήσετε να κρατήσουν την πλήξη μακριά.

Ζώδια Παρθένος

Αν γίνεστε αμυντικοί δεν θα κερδίσετε κάτι. Μην παίρνετε προσωπικά κάθε κριτική. Αφήστε την επιθετική στάση και μην παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι σας λένε.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν αντιμετωπίσετε ένα πρώτο ραντεβού περισσότερο σαν συνέντευξη για δουλειά και λιγότερο σαν ερωτική συνάντηση. Μην αποκαλύψετε πολλά σχετικά με τις ερωτικές σας εμπειρίες, απαντήστε άμεσα στα τηλεφωνήματα τους και να είστε ο εαυτός σας. Μπορεί τελικά να καταλήξετε με μια προσφορά στην οποία δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε.

Ζώδια Σκορπιός

Όταν ψάχνετε για κάποιον/α που αξίζει, να είστε μεθοδικοί στην αναζήτησή σας. Περιορίστε τους πιθανούς υποψηφίους με διάφορα κριτήρια, όπως ηλικία, βάρος / ύψος, ενδιαφέροντα, εργασία και ούτω καθεξής. Μόλις έχετε κάποιες καλές προοπτικές, ξεκινήστε μια συζήτηση μαζί τους για να δείτε αν ανταποκρίνονται σε αυτό που χρειάζεστε περισσότερο: μυαλό.

Ζώδια Τοξότης

Η δημιουργικότητά σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην επόμενη σχέση σας. Παρακολουθήστε ένα εργαστήριο ζωγραφικής ή μαθήματα υποκριτικής για να γνωρίσετε άτομα με ανάλογα ενδιαφέροντα. Κάποιος/α που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με εσάς μπορεί να γίνει ο/η ιδανικός/ή ερωτικός/ή σύντροφος. Αφήστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα να γίνουν ο τρόπος για να ξεκινήσετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Το να ανησυχείτε διαρκώς για το αν θα βρείτε το άλλο σας μισό μπορεί να σας εμποδίσει να βγείτε ραντεβού με το σωστό πρόσωπο. Η απελπισία προσελκύει απατεώνες, χειραγωγούς και τεμπέληδες. Βάλτε τις ανασφάλειες σας στην άκρη και αφήστε το δυνατό, γεμάτο αυτοπεποίθηση άτομο που είστε να τραβήξει την προσοχή κάποιου/α που θα αξίζει τον χρόνο σας.

Ζώδια Υδροχόος

Ζητήστε από κάποιον/α να βγείτε για καφέ. Ένα ραντεβού σαν και αυτό θα είναι χαλαρό, χωρίς πίεση και μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο προσωπική συνάντηση. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε αν υπάρχει χημεία ανάμεσα σας χωρίς να επενδύσετε σε τίποτα περισσότερο από έναν εσπρέσο.

Ζώδια Ιχθύες

Έχει πλάκα να λύνετε γρίφους. Αλλά όταν πρόκειται για μια νέα ερωτική προοπτική, είναι πιο σέξι να κρατάτε λίγο μυστήριο. Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για κάποιον/α πριν αποφασίσετε να κάνετε κάτι ερωτικό μαζί του/της.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments