Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Κρίστισιτς στο μυαλό του Χιμένεθ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Κρίστισιτς στο μυαλό του Χιμένεθ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Σέρβος αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Νέναντ Κρίστισιτς έχει δώσει ήδη ένα σαφές δείγμα των ικανοτήτων του και των όσων μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Σέρβος χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, ανεβάζοντας παράλληλα το επίπεδο ποιότητας του Δικεφάλου.

Μιλάμε άλλωστε για έναν μέσο με παραστάσεις από πολύ υψηλό επίπεδο, που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για να εξελιχθεί σε ηγέτη του κέντρου της και να κάνει τη διαφορά.

Μέχρι στιγμής ο Κρίστισιτς δεν έχει καταγράψει «γεμάτες» συμμετοχές, με τον 28χρονο άσο είτε να έρχεται από τον πάγκο, είτε να αντικαθίσταται στην εξέλιξη του αγώνα. Κάτι απαραίτητο τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα παρουσίας του στην ομάδα, προκειμένου ο Σέρβος χαφ να ενταχθεί ομαλά στο σύνολο της ΑΕΚ.

Αυτή η περίοδος ωστόσο έχει παρέλθει και όλα δείχνουν πως την Κυριακή ο Κρίστισιτς θα είναι στο βασικό σχήμα της Ένωσης, αναφέρει to10.gr. Ο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην χρησιμοποίηση του Σέρβου μέσου από την αρχή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ασχέτως με την τελική του απόφαση για την ενδεκάδα. Αφού τόσο στο 4-4-1-1, όσο και στο 4-3-3 που σκέφτεται ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο Κρίστισιτς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Χιμένεθ εκτιμά πως η παρουσία του έμπειρου άσου μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να φύγει από το Φάληρο με τη νίκη. Ο Κρίστισιτς αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα δίνει ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος μέσος αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα συνδέει κατά κάποιο τρόπο την άμυνα με το κέντρο των Κιτρινόμαυρων, έχοντας παράλληλα την ευθύνη για την ορθολογική ανάπτυξη της ομάδας του. Είτε με τις σίγουρες μεταβιβάσεις του, που θα δώσουν στην Ένωση τη δυνατότητα να απλωθεί στο γήπεδο, είτε με κάποια κάθετη πάσα του, που θα προκαλέσει «ρήγμα» στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Στα παραπάνω συμμετοχή αναμένεται να έχει πάντως και ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος θα είναι για ακόμα μια φορά ο παίκτης που θα κληθεί να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, απελευθερώνοντας παράλληλα τον Κρίστισιτς. Που στο μυαλό του Χιμένεθ ταιριάζει «γάντι» με τον Σιμόες στον άξονα, με τα στοιχεία του ενός, να συμπληρώνουν αρμονικά εκείνα του άλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments