Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/2/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/2/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (15/2/19).

Ζώδια Κριός

Δεν είναι πάντα εύκολο να είστε ευχάριστοι και γοητευτικοί, αλλά σήμερα η ενέργειά σας είναι πολύ καλή.

Μοιραστείτε τη θετική σας διάθεση με φίλους και αφήστε την ενέργεια σας να δραστηριοποιήσει τους γύρω σας.

Ζώδια Ταύρος

Τρέφετε μεγάλη αγάπη για τους φίλους σας. Αλλά κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να έρθει ακόμη πιο κοντά σας. Σκεφτείτε σοβαρά αυτή την προσφορά – μπορεί να πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Το να ακούτε τις ιστορίες αγάπης των φίλων σας μπορεί να σας εμπνεύσει για να βρείτε την αληθινή αγάπη. Δώστε προσοχή στο σημείο όπου λένε πού γνωρίστηκαν και ζητήστε να μάθετε πώς καταφέρνουν να κρατούν το πάθος στη σχέση τους.

Ζώδια Καρκίνος

Όταν σας προβληματίζει κάτι συγκεκριμένο, ίσως ήρθε η ώρα να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Να είστε δεκτικοί ακόμη και σε ασυνήθιστες και μη παραδοσιακές λύσεις. Μερικές φορές η πιο τρελή η ιδέα είναι η καλύτερη.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή

Ζώδια Λέων

Η ματαιοδοξία σας είναι στα ύψη σήμερα. Απομακρύνετε την προσοχή από τον εαυτό σας και επικεντρωθείτε σε κάποιον/α που μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια σας. Όταν εστιάζετε σε ένα άλλο άτομο, το εγώ σας έρχεται δεύτερο.

Ζώδια Παρθένος

Όταν ψάχνετε για τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο, προσέξτε όχι μόνο να υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ σας αλλά και να ταιριάζετε πνευματικά. Η γοητεία δεν μπορεί να συγκαλύψει έναν κακό χαρακτήρα. Δώστε την ίδια σημασία και στα δύο.

Ζώδια Ζυγός

Το να ψάχνετε την αρμονία σε έναν ήδη πολυάσχολο τρόπο ζωής μπορεί να φαίνεται αδύνατο, αλλά με λίγη προσπάθεια και υπομονή μπορείτε να τα καταφέρετε. Περιορίστε τα έργα και τα γεγονότα που δεν σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα ενεργήστε παρορμητικά. Είτε πρόκειται για το φλερτ με έναν συνάδελφο που έχετε βάλει στο μάτι ή για να ζητήσετε σε ραντεβού τον/την κούκλο/α που σας φτιάχνει τον καφέ σας κάθε πρωί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε κάποια ρίσκα.

Ζώδια Τοξότης

Μερικές φορές οι μικρές λεπτομέρειες αποδεικνύονται πιο σημαντικές από τις αρχικές σας προβλέψεις. Δώστε προσοχή ακόμη και στις πιο ανεπαίσθητες ενδείξεις που θα σας δώσουν σήμερα οι φίλοι σας. Παρατηρήστε τη γλώσσα του σώματος κάποιου καινούργιου προσώπου για να καταλάβετε τα αληθινά τους αισθήματα. Η παρατηρητικότητά σας θα ανταμειφθεί.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή

Ζώδια Αιγόκερως

Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη. Παρόλο που θα περιμένατε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να συμβεί σε κάποιο πάρτι, μην αποκλείετε πιο συνηθισμένα μέρη όπως το σούπερ-μάρκετ, το βενζινάδικο ή το ταχυδρομείο.

Ζώδια Υδροχόος

Εάν βαριέστε με την κατάσταση της ερωτική σας ζωής, κάντε την ανατροπή και συμφωνήστε σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται για ανόητη ιδέα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε πού θα χτυπήσει ο θεός Έρωτας. Καταπιείτε την περηφάνεια σας και δώστε στον έρωτα μια ευκαιρία.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να σας αρέσει η εξωτερική εμφάνιση κάποιου/ας και να τον/την έχετε ερωτευτεί ως άτομο. Ο έρωτας και ο πόθος δεν συμβαδίζουν πάντα. Αποφασίστε αν ενδιαφέρεστε για κάποιον με βάση την εμφάνιση ή το μυαλό του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments