Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/2/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/2/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

ζώδια κριός

Με μια πανσέληνο που στοχεύει στην υπηρεσία των άλλων, θα εντοπίσεις μια ανισορροπία που υπάρχει, σε σχέση με αυτό που δίνεις κι αυτό που παίρνεις από τη σχέση σου. Μπορεί να δεχτείς ότι λόγω καταστάσεων, μπορεί να δώσεις περισσότερα.

Αλλά θα νιώσεις, πως υπάρχει κάτι παραπάνω, και θα το συζητήσεις με τον εραστή σου. Και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια τέτοια συζήτηση.

ζώδια ταύρος

Με την πανσέληνο να επηρεάζει την ελευθερία σου, μπορεί να δεις πώς η σχέση σου έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία σου για περισσότερη ανεξαρτησία.

Μπορεί να μην έχεις κανένα πρόβλημα στο να δώσεις ό,τι είναι απαραίτητο για να είναι ελκυστική και ισορροπημένη η σχέση σου.

Αλλά θέλεις να ξέρεις πως μπορείς να απολαύσεις λίγη ελευθερία, όταν και όποτε το χρειάζεσαι.

Η πανσέληνος θα σου δώσει την ευκαιρία να μεταφέρεις τις σκέψεις σου στον εραστή σου.

Για μερικούς Ταύρους αυτή η πανσέληνος θα τους δώσει την ευκαιρία ν’ αποχωρήσουν από μια πνιγερή ή περιοριστική σχέση.

ζώδια δίδυμοι

Μια πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζει τη ζωή του σπιτιού σου.

Αν εσύ και ο εραστής σου σκέφτεστε να προχωρήσετε μαζί ή να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σας, τότε τώρα, θα αποφασίσετε πώς θα την εξελίξετε.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα, θα εξετάσουν τις ανάγκες και από τις δύο πλευρές, και αυτό είναι αναπόσπαστο στοιχείο, για να θέσετε ισχυρές και μόνιμες βάσεις στη σχέση σας.

ζώδια καρκίνος

Τα λόγια σου θα είναι εύγλωττα αυτή τη στιγμή, αλλά περισσότερο συγκινησιακά από το συνηθισμένο, χάρη στην επικοινωνία, που επηρεάζεται από τη πανσέληνο.

Ίσως χρειαστεί να μάθεις πότε να σταματάς να μιλάς και να προσπαθήσεις να μάθεις ν’ ακούς περισσότερο.

Είναι επίσης πιθανό τα λόγια σου να είναι κάπως επικριτικά, αν δεν προσπαθήσεις να τα φιλτράρεις πρώτα.

Ωστόσο, τώρα έχεις το χάρισμα του λόγου, γι’ αυτό χρησιμοποίησέ το για να ξεκαθαρίσεις στον εραστή σου, τί πρέπει να γνωρίζει.

ζώδια λέων

Με την πανσέληνο να φωτίζει τις αξίες και τους πόρους σου, θα ανακαλύψεις ότι έχεις ορισμένες λανθασμένες προτεραιότητες, όπως είναι η προσωπική και η συναισθηματική σου ζωή.

Ο εραστής σου, θ’ αμφισβητήσει αν δίνεις περισσότερη σημασία στα χρήματα, απ’ ότι σ’ εκείνον.

Και αν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί αμέσως.

Μια μικρή ένταση μπορεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα, αλλά αν καταφέρεις να το διαχειριστείς, τότε μπορεί να σε βοηθήσει.

ζώδια παρθένος

Μια πανσέληνος στο ζώδιό σου θα φέρει το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σου και για πολλούς Παρθένους, θα επηρεάσει περισσότερο, τις ερωτικές υποθέσεις.

Ωστόσο, είσαι έτοιμη να δεις ένα ρομαντικό θέμα ή τη σχέση σου, με νέο φως και θα ξέρεις τι μέτρα να λάβεις, για να διευθετήσεις την αλλαγή που ξεδιπλώνεται τώρα.

Αντιμετώπισε την προσπάθεια να αξιολογήσεις ή να αναλύσεις πολύ βαθιά τι συμβαίνει…. επειδή μια νέα εικόνα που αναδύεται, χρειάζεται λίγο χρόνο για να αποκαλυφθεί σωστά.

ζώδια ζυγός

Θα νιώσεις ότι το μυαλό ή τα μάτια σου, σε «απατούν» καθώς ανακαλύπτεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, στα ερωτικά σου.

Η διαίσθησή σου, μπορεί να σου πει ότι κάτι είναι κακό, σε ένα ερωτικό θέμα. Αλλά το μήνυμά της, θα μπορούσε να χαθεί στη μετάφραση.

Αντί να προσπαθήσεις να βρεις άκρη με όλο αυτό το μπέρδεμα, καλύτερα ρώτησε τον εραστή σου, για ό,τι θέλεις να μάθεις.

Μια απλή ερώτηση θα μπορούσε να σου δώσει, μια ουσιαστική απάντηση.

ζώδια σκορπιός

Μια αλλαγή που περίμενες, έρχεται…και θα νιώσεις πως είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο άλμα.

Εντούτοις, μπορεί να νιώσεις αβέβαιη για το πώς ή από πού να ξεκινήσεις.

Με μια πανσέληνο που επηρεάζει τις φιλίες και τις παρέες σου, θα επωφεληθείς από κάποια σοφή συμβουλή ενός φίλου σου.

Οι υγιείς συμβουλές του, θα σε βοηθήσουν να κάνεις το κατάλληλο βήμα για να μεταμορφώσεις τη σχέση σου!

ζώδια τοξότης

Κάτι μπορεί να αλλάξει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, που αφορά τα εργασιακά σου.

Η σημερινή πανσέληνος, επηρεάζει την καριέρα σου. Είναι πιθανό εσύ κι ένας συνάδελφος να νιώθετε αβεβαιότητα για το αν είναι σωστό, να κάνετε σχέση.

Ναι, γνωρίζετε τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι, αλλά η ιδέα να μη δώσετε σε κανέναν σημασία, θα μπορούσε να είναι έντονα ελκυστική αυτή τη στιγμή.

Αν και οι δύο νιώθετε ότι μπορείτε να χειριστείτε την ευθύνη που θα προκύψει από αυτό, τότε προχωρήστε!

ζώδια αιγόκερως

Η ιδέα να είσαι ευάλωτη μπροστά στον εραστή σου, ίσως να μη σε συναρπάζει… αλλά η πανσέληνος θα σε ωθήσει να αποκαλύψεις σκέψεις και συναισθήματα.

Θα μπορέσεις να εκφραστείς καταπληκτικά, ειδικά αν τα λόγια σου είναι επηρεασμένα, από μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση, απ’ ότι συνήθως.

Η ανακούφιση θα έρθει, όταν ο αγαπημένος σου, επιβεβαιώσει ότι όχι μόνο καταλαβαίνει κάθε λέξη, αλλά συμφωνεί και υποστηρίζει όσα λες.

ζώδια υδροχόος

Με μια πανσέληνο που φωτίζει τη βαθιά ανταλλαγή και την οικειότητα, έχεις περισσότερες από μία ευκαιρίες… όχι μόνο να ικανοποιήσεις τη λίμπιντο σου, αλλά και να θεραπεύσεις τη σχέση σου.

Αν έχει γίνει κουραστική ή έχει γλιστρήσει σε μεγάλη ρουτίνα, τότε πιθανότατα θα αδράξεις την ευκαιρία να δώσεις ζωή σ’ αυτή.

Είναι επίσης πιθανό η ερωτική σου ζωή, να γίνει κάτι, που θα επιθυμείς να προφυλάσσεις περισσότερο.

ζώδια ιχθύες

Αν κάποιος μπορεί να καταλήξει σε φανταστικές ιδέες, για να επαναφέρει τη σεξουαλικότητα στη σχέση του, είσαι εσύ, καθώς η πανσέληνος επηρεάζει τις δεσμεύσεις και τη συντροφικότητα.

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα μπορούσε να είναι μια εποχή που κάτι σου «κάνει κλικ» για το λόγο που συνεχίζεις να προσελκύεις, συγκεκριμένο τύπο ατόμων.

Και τί μπορείς να κάνεις, για να το αλλάξεις . Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι σημαντικό να θυμάσαι, ότι καμία σχέση δεν είναι τέλεια, ακόμα κι αν αισθάνεσαι, πως οι προσπάθειές σου, μπορούν ν’ αγγίξουν την τελειότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments