Μedia

Βασίλης Βασιλικός Survivor: Ξέσπασμα κατά πάντων – “Είστε όλοι μουν…α” (vids)

Βασίλης Βασιλικός Survivor: Ξέσπασμα κατά πάντων – “Είστε όλοι μουν…α” (vids)
Βασίλης Βασιλικός Survivor: Χαμός στην καλύβα των Ελλήνων. Εκφράσεις πεζοδρομίου και τσακωμοί για ώρα.

Βασίλης Βασιλικός Survivor: Έξαλλος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, Βασίλης Βασιλικός. Αφορμή η κριτική που δέχεται από τους συμπαίκτες του και ειδικότερα τον Τόνι.

Οι σπόντες και τα καρφιά, που πολλές φορές οι συμπαίκτες του έλεγαν μπροστά του, έκαναν τον Βασίλη Βασιλικό να ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα.

Όπως δήλωσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά δείχνει ασέβεια και δεν θα έκανε ποτέ παρέα με αυτούς τους ανθρώπους εκτός παιχνιδιού.

Ο Βασίλης Βασιλικός, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα:

«Τα παιδιά έχουν την άνεση να με κρίνουν και να μη με σέβονται…είναι πολύ ειρωνικό, και κάποιοι το κάνουν πολύ ειρωνικά και πετάνε αστεία, που δεν είναι ωραία…Απλά αδιαφορώ…Δεν ταιριάζω με τα παιδιά, δεν θα έκανα παρέα με κανέναν έξω».

Ο Βασίλης Σίμος, από τη άλλη, ήταν εξίσου επικριτικός και με αυστηρό ύφος είπε:

«Είναι ένα καλομαθημένο παιδί, που δεν είναι τόσο εργατικό, να έχει προθυμία και φιλότιμο, κι εμένα αυτό δεν μου αρέσει».

Λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει τεράστια ένταση με εκατέρωθεν κατηγορίες. Οι περισσότεροι παίκτες της ελληνικής ομάδας ήταν εναντίον του Βασιλικού με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Μάλιστα, λόγο έλειψε να ξεσπάσει άγριος καβγάς και οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια.

Στο αποκορύφωμα της έντασης, ο Βασίλης Βασιλικός δεν άντεξε, σηκώθηκε κι έφυγε από την καλύβα, λέγοντας: «τώρα κατάλαβα τι μουν…να είστε όλοι πραγματικά».

Survivor 3: Αποχώρησε η Ιουλιέτα Κίτρινου

Το «ταξίδι» στο Survivor 3 για την Ιουλιέτα Κίτρινου έφτασε στο τέλος του, καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου.

Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου. Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments