Ελλάδα

Διέρρηξαν αυτοκίνητο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας

Διέρρηξαν αυτοκίνητο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας
Άγνωστοι που διέρρηξαν το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού, παραβίασαν την πόρτα, έψαξαν το όχημα και άρπαξαν χαρτιά δικογραφιών.

Το αυτοκίνητο ενός πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρώην βουλευτής που τώρα ασκεί τη δικηγορία, είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του κοντά σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κι αυτό γιατί εκεί ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του κόμματος.

Οι άγνωστοι, αφού παραβίασαν την πόρτα, έψαξαν το αυτοκίνητο και άρπαξαν χαρτιά δικογραφιών που είχε αφήσει ο πρώην βουλευτής στο αυτοκίνητό του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι Αρχές που κατέγραψαν τα όσα συνέβησαν, χωρίς όμως να εντοπίσουν τους δράστες.

Σε ποια εκδήλωση βρισκόταν ο πρώην υπουργός

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού του κόμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε μεταξύ άλλων «έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης».

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον Παύλο Πολάκη επειδή «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό».

«Σε 90 μέρες, δηλαδή στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές», επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι πιθανόν να έχουμε 4 κάλπες.

«Αν το κάνει αυτό ο Τσίπρας, θα πάρει μένα μεγάλο μήνυμα. Αν όχι και επιλέξει τις εθνικές εκλογές για πιο μετά, οι Ευρωεκλογές θα είναι αυτές που θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ», συμπλήρωσε.

Η μεγάλη μάχη θα είναι των ευρωεκλογών, είπε και επέστησε την προσοχή στα στελέχη του «δεν χωρεί κανένας εφησυχασμός και καμία χαλάρωση. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος και θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή». Είπε ακόμη, ότι πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση ώστε να μην υπάρξει κάλπη δίχως να υπάρχει ένας εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του είπε ότι στον δρόμο προς τις εκλογές θα πρέπει να υπενθυμίζουν τέσσερα πράγματα:

  1. πρώτον ότι οι κυβερνώντες εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους πολίτες, τάζοντας ανέφικτα πράγματα και προδίδοντας ελπίδες και προσδοκίες των πολιτών
  2. δεύτερον ότι μας έπνιξαν στους φόρους και στις εισφορές, διέλυσαν τη μεσαία τάξη με υπερφορολόγηση
  3. τρίτον την Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι προηγούμενοι είπαν όχι και θα είναι υπόλογος γι αυτό στην ιστορία
  4. τέταρτον αφόρητη την υποβάθμιση της Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments