Διεθνή

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Ξεκινάνε γεωτρήσεις ανοικτά της Κύπρου

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Ξεκινάνε γεωτρήσεις ανοικτά της Κύπρου
Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Δύο τουρκικά πλοία θα πραγματοποιήσουν γεωτρήσεις ανοικτά της Κύπρου.

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Δύο τουρκικά πλοία θα πραγματοποιήσουν «τις επόμενες ημέρες» γεωτρήσεις σε περιοχές πλούσιες σε φυσικό αέριο ανοικτά της Κύπρου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσουμε επιχειρήσεις γεώτρησης ανοικτά της Κύπρου με δύο πλοία», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Χωρίς εμάς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα»

«Ώστε να δουν εκείνοι που έρχονται από μακριά με τις επιχειρήσεις τους ότι, χωρίς εμάς, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στην περιοχή αυτή», πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, κάνοντας μια έμμεση αναφορά σε μεγάλους δυτικούς ομίλους που θέλουν να εκμεταλλευθούν τα κοιτάσματα αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μεβλούτ Τσαβούσογλου: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο»

«Στο Αιγαίο τώρα… Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να προστατεύει τα δικαιώματά της, στην τελευταία επίσκεψη συμφωνήσαμε με την Ελλάδα, όσον αφορά τις διερευνητικές συνομιλίες, όπου συζητούμε όλα τα θέματα, να επανεργοποιηθούν οι μηχανισμοί για την μη κλιμάκωση της έντασης» τόνισε την Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments