Τεχνολογία

Netflix: Αυτό είναι το κόλπο για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό

Netflix: Αυτό είναι το κόλπο για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό
Το κόλπο στο Netflix για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό!

Το Netflix είναι μια υπηρεσία streaming που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν μια μεγάλη ποικιλία βραβευμένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων σε χιλιάδες συσκευές με σύνδεση στο Internet.

Tο Netflix κάθε μήνα προτείνει νέες ταινίες και σειρές και έτσι εσύ κάθε Σαββατοκύριακο ή ακόμη και μέρες της εβδομάδας επισκέπτεσαι τη λίστα με τα προτεινόμενα για να δεις τι νέο υπάρχει.

Μόνο που αυτή η λίστα με τα προτεινόμενα που το Netflix έχει επιλέξει για εσένα είναι ένα από τα πράγματα που η πλατφόρμα δεν κάνει και τόσο καλά.

Netflix: Αυτό είναι το κόλπο για να αποφύγεις το πιο ενοχλητικό του χαρακτηριστικό

Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο για να αποφύγεις τις όχι και τόσο εξατομικευμένες προτάσεις του Netflix.

Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου.

Αρχικά, θα πρέπει να αξιολογήσεις όλες τις προτάσεις που σου βγάζει το Netflix στη λίστα με τα προτεινόμενα και μετά να επιλέξεις όλους τους τίτλους ταινιών ή σειρών που δεν σου αρέσουν.

Με αυτόν τον τρόπο ο αλγόριθμος του Netflix θα καταλάβει ότι δεν σου αρέσουν αυτές οι σειρές, ακόμη και εάν δεν το έχει καταλάβει εδώ και ένα χρόνο από τις σειρές που επιλέγεις να δεις.

Ακόμη ένας τρόπος είναι να ανοίξεις την καρτέλα του λογαριασμού σου (επάνω δεξιά) και να πατήσεις κλικ στο «Ο λογαριασμός μου» και λίγο πιο κάτω στο ιστορικό των ταινιών που έχεις δει.

Εκεί θα μπορέσεις να σβήσεις όλες τις σειρές ή ταινίες που πάτησες καταλάθος προβολή ή να σβήσεις όλο το ιστορικό και να ξεκινήσεις τον λογαριασμό σου από το μηδέν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments